Στην Κομοτηνη ολοκληρωθηκε το αγωνιστικο καλενταρι της Ελληνικης Ομοσπονδιας Ορειβασιας Αναρριχησης

Με το 10ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ανάπτυξης Νέων που διοργάνωσε από κοινού με τον ΕΟΣ Κομοτηνής

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας στην αγωνιστική αναρρίχηση αναδείχθηκαν το διήμερο 8 και  9 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, καθώς το 10ο  Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ανάπτυξης Νέων αποτέλεσε και το τέλος του αγωνιστικού καλενταρίου για την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για το 2018.
 
Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα από τους 116 συνολικά νεότερους εκπροσώπους του αθλήματος, που κατέβαλλαν τα μέγιστα για τον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς.
 

Η διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης και του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τους πρωταγωνιστές του Βαλκανικού αγώνα boulder να δίνουν μια ευγενή μάχη για την κατάκτηση των μεταλλίων και του κυπέλλου στην πίστα του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Λυκείου – 2ου ΕΠΑΛ.
 
Όπως σχολίασαν στην σχετική ανάρτηση τους τα μέλη του ΕΟΣ Κομοτηνής «ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και ο απολογισμός για το τι έγινε και το τι μπορούσε (καλύτερο) να γίνει, θα αποτελέσει για όλους όσους συμμετείχαμε η πρόκληση για σκέψεις και προβληματισμούς», απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες  προς το σύνολο των αθλητών, των συλλόγων, των προπονητών και των γονέων που όπως υπογράμμισαν «μαζί καταφέραμε να κάνουμε τα βήματα αυτά».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ήταν παρόν καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης για την παροχή πρώτων βοηθειών όπου απαιτούνταν, ενώ η εταιρεία  POLO έδωσε τα δώρα σε όλες τις κατηγορίες, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στη διοργάνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.