Aδικησε τον εαυτο του ο ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δοκιμάστηκε στο ''Φώτης Κοσμάς” με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σ'έναν άτυπο επαναληπτικό του φιλικού της προηγούμενης εβδομάδας, με τους ασπρόμαυρους να γνωρίζουν και πάλι την ήττα με σκορ 1-0.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Αϊβάζη έδειξαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο από την περασμένη Κυριακή  και εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά με το τελικό σκορ να τους αδικεί.
 
Στο πρώτο μέρος οι ασπρόμαυροι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 10' έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Νάνος επιχείρησε συρτό δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπαμπλή. Στο 25' ο Γκαϊδατζής  έπιασε όμορφη κεφαλιά με την μπάλα ωστόσο να κοντράρει και να φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη.Στο 36' η πίεση έφερε αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ με τον Ρουμπιέ να κλέβει από τον Λυμπέρη να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα όμως να μην κάνει καλό τελείωμα σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία για γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Γκαϊδατζή να αναλαμβάνει την εκτέλεση όμως τον Δεληγιάννη να τον νικάει και να διατηρεί το 0-0. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ασπρόμαυροι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και έδειχναν πως πέρα από μία καλή εμφάνιση ήθελαν και τη νίκη (κυρίως για ψυχολογικούς λόγους). Στο 65' ο Στοΐνοβιτς συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Τζατζανά ο οποίος έκανε ωραία σέντρα με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Εθνικού. Επτά λεπτά αργότερα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στοΐνοβιτς ο Τζατζανάς έκανε πλασέ με τον Μπαμπλή όμως να έχει σωστή θέση και να απομακρύνει πάνω στην γραμμή σε κόρνερ. Παρά τις ευκαιρίες όμως των ασπρόμαυρων ο Εθνικός δεν “συγχώρησε'' το αμυντικό λάθος των ασπρόμαυρων και ο Γκαβανόζης με πάρε βάλε πάσα του Γκαϊδατζή έκανε το 1-0 (80') και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Εθνικού.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Γκαβανόζης, Σιδηρόπουλος Σ., Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κούπας, Γκουντενούδης, Μαλτέζος.
 
Π.Α.Ο.Κ Κοσμίου(Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Ζάγγουλος, Τάτσιος, Τζατζανάς, Χατζητουλούσης, Λεβεντέλλης, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς, Νάνος, Ρουμπιές. 
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριαντός, Γαβριήλ, Φανιάδης, Μαυράκης, Ταχτσόγλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.