Στην Κομοτηνη η χειρα της Αγιας Ελπιδος

Το ιερό λείψανο από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους φιλοξένησε η πόλη μας

Την ιερά χείρα της Αγίας Ελπίδος, από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, υποδέχτηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.
 

Η υποδοχή έγινε στην αρχή της οδού Κακουλίδου ενώ στη συνέχεια σχηματίστηκε πομπή προς τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, από την Φιλαρμονική Κομοτηνής, ιερείς αλλά και πιστούς που συνόδευσαν το ιερό λείψανο μέχρι το ναό.
 

Εκεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων προέστη του Αναστασίμου εσπερινού και της ακολουθίας της Αρτοκλασίας, μετά το πέρας της οποίας ευχαρίστησε για την παροχή της ευλογίας και την συγκατάθεση για την μεταφορά του ιερού λειψάνου τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτη π. Βαρθολομαίο, καθώς και τον κομίσαντα το ιερό λείψανο αδελφό της Ιεράς Μονής για τον κόπο που υπεβλήθη για να δοθεί η πνευματική ευκαιρία αναβαπτισμού των κατοίκων της περιοχής μας.
 

Τέλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Δημάρχου Κομοτηνής, τους λοιπούς τοπικούς παράγοντες και τους πιστούς που συνέρρευσαν για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη δύναμη της Αγίας Ελπίδος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.