Τα συγχαρητηρια των ομαδων της Ροδοπης στον Αρη Αβατου για την προκριση στους ομιλους του κυπελλου Ελλαδος

Άριστες σχέσεις μεταξύ του Αβάτου και των ομάδων του νομού μας!
Την Κυριακή ο Άρης Αβάτου με τη νίκη του στα πέναλτι επί του Πλατανιά (5-4) έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε στους ομίλους του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία του.
 
Η σημαντική αυτή εξέλιξη για τους Ξανθιώτες δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από πολλές ομάδες του νομού μας, οι οποίες έσπευσαν να βγάλουν συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την ιστορική πρόκριση του Άρη στους 32 του θεσμού.
 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις ανακοινώσεις των ομάδων:
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου: «Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου συγχαίρει θερμά τον Άρη Αβάτου για την ιστορική του πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος. Ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή για να αγωνιστούν και άλλες ομάδες της Θράκης σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, όπου συμμετέχουν ομάδες της ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!»
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Αβάτου για την πρόκριση του στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας !!!»
 
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: «Ραντεβού με την ιστορία είχε χθές το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ. Ζήσαμε μια <<ταινία αγωνίας>> με Happy End!
Η ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ συγχαίρει τον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ και τον Στέφανο Μίλερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων του θεσμού του κυπέλλου και τους εύχεται ολόψυχα, νίκες, τιτλους και χαρές!»
 
Δόξα Προσκυνητών: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρη Αβάτου για την τεράστια υπέρβαση της πρόκρισης στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος.
Η Δόξα Προσκυνητών εύχεται στους φίλους της Θρακιώτικης ομάδας να απολαύσουν τα μεγάλα παιχνίδια που επιφύλασσε γι' αυτούς η κλήρωση και σίγουρα θα θυμούνται για μια ζωή!!»
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.