Αρχισαν τα (εκλογικα) οργανα στην Περιφερεια

Απαρατήρητα

Είχαμε αναφέρει και παλιότερα πως η άνοδος του κ. Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, θα αποτελέσει καταλύτη για τα κομματικά δρώμενα στην αυτοδιοίκηση, και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς, ξεκίνησαν τα όργανα.
 
Έτσι λοιπόν δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, το οποίο καταπιάνεται με τις ζυμώσεις των υποψηφιοτήτων στις περιφέρειες, παρόλο που καταπιάνεται κυρίως με τις πιο νότιες ζυμώσεις, κάνει αναφορά και στην Περιφέρειά μας, σημειώνοντας πως ο «μητσοτακικός» (sic) Χρήστος Μέτιος, ο οποίος ανέλαβε μετά τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη, φαίνεται ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει με επιτυχία την Περιφέρεια.
 
Το άρθρο καταγράφει το ενδιαφέρον που φέρεται να έχουν εκδηλώσει οι Δημήτρης Πέτροβιτς και Θεόδωρος Μαρκόπουλος, παρόλο που δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες.
 
Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, και οι σκοτεινές τέχνες της πολιτικής μαντείας που ασκούν τα διάφορα μέσα ενημέρωσης για τα θέματα των πολιτικών υποψηφιοτήτων μειώνονται σε ακρίβεια όσο κανείς απομακρύνεται από το κέντρο, αλλά για να το γράφουν, κάποιος τους το είπε.
 
Τώρα ποιος ήταν αυτός, και ποιος ο στόχος, αυτό θα φανεί. Πάντως για το πόσο ανακατεμένα είναι τα πράγματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους Δήμους, φαίνεται από την εξής ιστορία που μας μετέφεραν: Σε δήμο της Μακεδονίας (όχι της Ανατολικής) υπάρχουν 4 εν δυνάμει υποψήφιοι, οι οποίοι δηλώνουν σε όποιον είναι πρόθυμος να τους ακούσει, ότι έχουν πάρει το χρίσμα από τα κεντρικά. Οπότε περιμένουμε να δούμε, παρόλο που μέχρι η επιτροπή Κακλαμάνη, που υποτίθεται πως έχει επιφορτιστεί με το έργο, βγάλει ότι συμπεράσματα βγάλει, φοβόμαστε ότι θα ακούσουμε πολλά… K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.