Το μηνυμα στηριξης του Οντερ Μουμιν στον Γιωργο Πετριδη

Απαρατήρητα

Τις πρώτες δημόσιες αντιδράσεις είχαμε επίσης χθες σε ό,τι αφορά την απόφαση του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη να μην κατέλθει εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
Η πρώτη επίσημη αντίδραση ήρθε δια στόματος του Περιφερειακού Συμβούλου Οντέρ Μουμίν ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πετρίδη, χαιρετίζοντας την απόφασή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, στάση που όπως επεσήμανε «αποδεικνύει εμπράκτως την χρόνια εντιμότητα, πολιτική ηθική και εργατικότητά του».
 
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οντέρ Μουμίν έχει ως εξής:
 
«Ο επί 2 θητείες δήμαρχος Κομοτηναίων, 20 χρόνια ενεργός αυτοδιοικητικός, Γεώργιος Πετρίδης, αν και εκλεγείς από την πρώτη Κυριακή, αν και είχε πολλές πιθανότητες εκ νέου εκλογής ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η στάση του αυτή έρχεται εμπράκτως να επιβεβαιώσει την χρόνια εντιμότητα, πολιτική ηθική και εργατικότητα του. Αποδεικνύοντας ότι δεν μένει προσκολλημένος στο θώκο και αξίωμα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για εμάς τη νεότερη γενιά των αυτοδιοικητικών. Ο χρόνος δε που επέλεξε, 7 μήνες πριν από τις εκλογές, ανοίγει τον δρόμο και διευκολύνει τους πιθανούς διαδόχους…»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.