Ευχαριστει Παππα ο Μητροπολιτης

Για την ένταξη του Κιζαρίου στο πρόγραμμα δωρεάν πρόσβασης στα ελληνικά δορυφορικά κανάλια

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππά για την ένταξη του Κιζαρίου στο πρόγραμμα δωρεάν πρόσβασης στα ελληνικά δορυφορικά κανάλια απέστειλε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.
 
Να θυμίσουμε ότι ο Σεβασμιώτατος είχε παρέμβει πριν από δύο χρόνια με επιστολή του προς τον Υπουργό, με την οποία είχε μεταφέρει το πρόβλημα πρόσβασης που υπήρχε στον οικισμό μετά το κλείσιμο της αναλογικής εκπομπής και την ανάγκη να συμπεριληφθεί και αυτός στο πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει εκείνη την εποχή για την δωρεάν πρόσβαση στα κανάλια μέσω τοποθέτησης δορυφορικών δεκτών.
 
Τελικά πρόσφατα το Κίζαρι περιλήφθηκε στον νέο κατάλογο που εξέδωσε το Υπουργείο, για αυτό και ο μητροπολίτης έστειλε την ευχαριστήρια επιστολή.
 
Η επιστολή του Σεβασμιωτάτου έχει ως εξής:
 
«Εν συνεχεία της προ δύο περίπου ετών επιστολομιαίας παρεμβάσεως του υπογράφοντος προς την Υμετέραν Εξοχότητα, περί της δωρεάν προσβάσεως στα ελληνικά δορυφορικά κανάλια των κατοίκων του χωρίου Κίζαρι της ημετέρας Επαρχίας και της επιτευχθείσης τοιαύτης, διά της παρούσης σπεύδω όπως εκφράσω τας ευγνωμόνους ευχαριστίας τας τε προσωπικάς και της τοπικής Εκκλησίας διά την ευμενή ταύτην αντιμετώπισιν του όλου θέματος, δι’ ης διεφάνη διά μίαν εισέτι φοράν η φιλοτιμία και η ειλικρίνειά Σας έναντι του λαού και ιδιαιτέρως του παροικούντος εις την εσχατιάν της Ελλάδος και μάλιστα εις την ευαίσθητον ταύτην περιοχήν.
 
Ευχαριστούντες και αυθις και επικαλούμενοι πάσαν παρά Κυρίου ευλογίαν προς απρόσκοπτο νσυνέχισιν της προσφοράς Σας εις το δύσκολον και ευθυνοφόρον έργον Σας, διατελούμεν, μετ’ ευχών και τιμής
 
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.