Στις 5 Οκτωβριου η «Λευκη Νυχτα» στην Κομοτηνη

Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου προς καταστηματάρχες

Για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας ετοιμάζεται ο εμπορικός κόσμος της πόλης. Η φετινή διοργάνωση θα είναι η τέταρτη κατά σειρά. Αυτή την περίοδο ο Εμπορικός Σύλλογος, η ΟΕΒΕΣ και τα δύο Επιμελητήρια συνεργάζονται ώστε να καταρτίσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα κινείται στη γνωστή πετυχημένη, όπως απέδειξαν οι προηγούμενες διοργανώσεις, συνταγή. Happenings, εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές θα περιμένουν όσους επιλέξουν να επισκεφθούν την αγορά της πόλης κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» με τα καταστήματα να μένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ. Μοναδική διαφορά είναι ότι φέτος η διοργάνωση «μετακινείται» τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου. 
 
 Όπως διευκρινίζει ο Εμπορικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, στην εν λόγω διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις με δικές τους εκδηλώσεις – ιδέες κατόπιν συνεννόησης με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής και την ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και εφόσον η εν λόγω εκδήλωση δεν θα παρενοχλεί τα ήδη προγραμματισμένα stages της Λευκής Νύχτας.
 
Εξ αυτού του λόγου παρακαλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν «να ενημερώσουν την Γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 έτσι ώστε να ενταχθούν τόσο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας όσο και στο σχετικό έγγραφο που θα συνταχθεί για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.