Εγκαινια του νεου υποκαταστηματος της SkaMa στην Κομοτηνη

Με τιμώμενο συνεργάτη τη LIQUI MOLY - Μια νέα προσέγγιση στη διάθεση ανταλλακτικών και λιπαντικών φέρνει η εταιρεία

Στους χώρους της νέας υπερσύγχρονης μονάδας στη Κομοτηνή υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου, η Διοίκηση και τα στελέχη της SkaMa ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ, εγκαινιάζοντας επίσημα τις νέες εγκαταστάσεις στην Ροδόπη και γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 20 χρόνια συνεργασίας με τον κορυφαίο Γερμανό κατασκευαστή λιπαντικών – πρόσθετων – βελτιωτικών LIQUI MOLY.
 

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με δύο κεντρικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δέκα περιφερειακά καταστήματα, εισάγει και διακινεί ανταλλακτικά και λιπαντικά αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων από αξιόπιστους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.
 

Η νέα, σύγχρονη μονάδα, στεγάζεται σε χώρο 650 τμ, έχει εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα μέσα και διαθέτει άνετους αποθηκευτικούς χώρους, αίθουσα σεμιναρίων και κέντρο προβολής και ενημέρωσης των καταναλωτών για λίπανση και καθαρισμό μηχανικών συστημάτων LIQUI MOLY.
 
Παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις, είχε οργανωθεί στους άνετους χώρους του υποκαταστήματος, επίδειξη των νέων τελευταίας τεχνολογίας συστημάτων που ανέπτυξε η LIQUI MOLY και αφορούν τον καθαρισμό του κυκλώματος τροφοδοσίας καυσίμου Jet Clean Tronic II και των αυτομάτων σασμάν Gear Tronic II. 

Σημαντική η ενημέρωση για τα συνεργεία 

Όπως σημείωσε ο κ. Βασίλειος Παρίσης υποδιευθυντής Β. Ελλάδας της SkaMa, η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να φτιάχνει χώρους, οι οποίοι να βοηθούν στο να έχει ο πελάτης την βέλτιστη εμπειρία. «Αυτό που ξενίζει θετικά είναι ότι πρόκειται για πολυτελή προσέγγιση όσο αφορά τα ανταλλακτικά. Όλοι μας έχουμε συνηθίσει το ανταλλακτικό να πουλιέται σε ένα ημιυπόγειο. Εμείς δεν θέλουμε οι συνεργάτες μας να δουλεύουν σε ημιυπόγεια, αλλά να είναι σε τέτοιους πολιτισμένους χώρους και με premium προϊόντα να προβάλλονται στους πελάτες μας» σημείωσε, κάτι που συντελεί και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, στηρίζοντας όχι μόνο στην πώληση, αλλά και στη συνολική υποστήριξη του συνεργείου.
 

Για αυτό και έχουν δημιουργήσει και ένα χώρο σεμιναρίων, βοηθώντας στην υποστήριξη του συνεργείου και την εξυπηρέτηση πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Άλλωστε θεωρεί πως είναι απαραίτητο να φύγουμε από τη λογική του παλιού συνεργείου, μιας και η τεχνολογία των αυτοκινήτων πλέον κινείται με άλματα και οι μηχανικοί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αυτή την εξέλιξη χωρίς βοήθεια και εκπαίδευση. «Θέλουμε να δώσουμε στους μηχανικούς τα όπλα για να μπορέσουν να εξυπηρετούν όλους τους πελάτες» κατέληξε ο κ. Παρίσης.
 

Κατά την προσφώνησή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SkaMa, κ Κωνσταντίνος Μαραγκός υπογράμμισε ότι «παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς συνεχίζουμε να επενδύουμε, επικεντρώνοντας τις ενέργειές μας στις ανάγκες των συνεργατών μας και την ανάπτυξη. Στόχος μας, η δημιουργία άριστου εργασιακού περιβάλλοντος και επάρκεια αποθεμάτων , που να διασφαλίζουν, την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας, κεντρικά και στην περιφέρεια».
 
Συνεχίζοντας, ο κ Μαραγκός αναφέρθηκε στην 20χρονη συνεργασία με την γνωστή γερμανική εταιρεία κατασκευής λιπαντικών-πρόσθετων – βελτιωτικών LIQUI MOLY, χαρακτηρίζοντάς την στρατηγικής σημασίας, τόσο για την ποιότητα και την έκταση της γκάμας των ειδών της  όσο και για την απόλυτη στήριξη που διαρκώς παρέχει στην επιχείρηση, αυτή την δύσκολη εποχή για την ελληνική αγορά .
 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση που παρέχεται από την οργάνωση της SkaMa στους μηχανικούς, με τη δημιουργία σύγχρονων αιθουσών σεμιναρίων, όπως αυτή του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελεύθερων συνεργείων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.