Χορευτικη επιστροφη στη δραση για τον ΜΟΚ

Με αγιασμό, τον οποίο ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι, ξεκίνησε τη νέα του χρονιά

Με ένα αγιασμό, τον οποίο ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι, εγκαινίασε τη νέα χρονιά ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του.
 

Ο αγιασμός και το γλέντι αποτέλεσαν μια αφορμή, σημείωσε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Στέφανος Κούκλαρης, για να έρθουν ξανά κοντά μέλη και φίλοι του συλλόγου μετά την καλοκαιρινή διακοπή.
 

Ο ΜΟΚ φέτος θα έχει 5 παιδικά χορευτικά τμήματα, τρία τμήματα ενηλίκων και ένα τμήμα παραστάσεων, και μέσα στη χρονιά σχεδιάζουν διάφορες δράσεις και ομιλίες ποικίλης ύλης, είτε σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς και συλλόγους είτε μόνοι τους.
 

Ευχαρίστησε δε τα παλιότερα μέλη του ομίλου που βρίσκονται κοντά στη νεότερη γενιά που έχει αναλάβει τη διοίκηση, είναι κοντά τους, τους στηρίζουν και τους βοηθούν, κάτι που τους δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν, στον ιστορικότερο όμιλο της Κομοτηνής, που θεωρεί πως αποτελεί τον αξιότερο πρεσβευτή της χώρας μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Στο παραδοσιακό γλέντι συμμετείχαν οι μουσικοί, Νίκος Παπαδημητρίου (φωνή, καβάλι), Ηρακλής Ψωμαδόπουλος (γκάϊντα), Δημήτρης Μπεζιργιαννίδης (ακορντεόν), Αλέξανδρος Τσάκος (νταούλι).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.