Οι δραστηριοτητες της Φιλοπτωχου Αδελφοτητας Κυριων Κομοτηνης τους προσεχεις μηνες

Εκδρομή στην Αθήνα και εκδηλώσεις ενόψει Χριστουγέννων

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής ενημερώνει τις φίλες και τους φίλους της για τις παρακάτω εκδηλώσεις του Σωματείου:

  1. Στις 9-10-11 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και θα ξεναγηθούν σ’ αυτό. Επίσης όσες δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μουσείο Ακρόπολης, θα γίνει επίσκεψη και σ’ αυτό. Στις 10 Οκτωβρίου όσες επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν στο θέατρο «Ηρώδου του Αττικού» την παράσταση των Μπολσόι «Σπάρτακος». Τιμή συμμετοχής 150 ευρώ, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, με πρωινό. Εισιτήριο για την παράσταση στο Ηρώδειο, ξεχωριστά, ανάλογα με τη θέση. Πληροφορίες στο πρακτορείο Βεργίδη τηλ. 2531024188. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 27-9-2018.
  2. Στις 14 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και από ώρες 5-9 το απόγευμα θα γίνει το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Φιλοπτώχου στη Λέσχη Κομοτηναίων Β’ όροφος. Θα προσφέρεται καφές με βουτήματα κλπ.
  3. Στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 7.00 το βράδυ ημέρα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Κομοτηναίων Β’ όροφος εκδήλωσή με  Χριστουγεννιάτικα γλυκά (πιατέλες). Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 6 ευρώ. Περιλαμβάνει καφέ, αναψυκτικά και όλα τα συναφή, νηστήσιμα κυρίως.
  4. Στις 18 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.00μ.μ. η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής θα κόψει τη βασιλόπιτά της στη Λέσχη Κομοτηναίων Β’ όροφος και θα τιμήσει με υποτροφίες παιδιά με οικονομικές ανάγκες που πέτυχαν στην Γ’θμια εκπαίδευση. Θα προηγηθεί σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων. Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ το άτομο.

«Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το Σωματείο και το Δ.Σ. αυτού. Μας δίνεται δύναμη για να συνεχίσουμε και παίρνετε από αυτήν επίσης» επισημαίνει η Φιλόπτωχος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.