Οι «παραμυθενιες» μελωδιες της Disney ζωντανεψαν στην σκηνη του Πολιτιστικου Κυτταρου

Το “Disney the Show Live” του Ιωακείμ Ιωακειμίδη κέρδισε μικρούς και μεγάλους

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παράσταση “Disney the Show Live» που ανέβηκε στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ) το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου σε σκηνοθεσία του Κομοτηναίου Ιωακείμ Ιωακειμίδη.
 
Μία παράσταση που αποτέλεσε για τον ίδιο, όπως δήλωσε στην συνέντευξή του στον «ΠτΘ» το μεγαλύτερο στοίχημα της έως τώρα καλλιτεχνικής του πορείας το οποίο κρίθηκε επιτυχημένο τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και από πλευράς κόσμου.
 

Η σκηνή του Πολιτιστικού Κυττάρου πλημμύρισε για δύο ημέρες με τα μοναδικά τραγούδια και την μουσική από τα soundtracks των ταινιών της Disney που έχουν συνδεθεί με τα παιδικά χρόνια όλων μας, με μικρούς  και μεγαλύτερους θεατές να γεμίζουν ασφυκτικά το ομολογουμένως μεγάλο για τα έως τώρα δεδομένα των έργων του  Ιωακείμ Ιωακειμίδη χώρο του Πολιτιστικού Κυττάρου.
 
Μία παράσταση – αφιέρωμα στις πιο γνώριμες μελωδίες της παιδικής μας ηλικίας, από την πεντάμορφη και το τέρας, την Άριελ, την Marry Poppins, την Ποκαχόντας και το Lion King έως και τις πιο σύγχρονες “Frozen”, «Ψυχρά και Ανάποδα», αλλά και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» όλες συνδυασμένες αρμονικά με επιλεγμένα αποσπάσματα των αγαπημένων ταινιών που προβάλλοντας σε video wall καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης.
 

Με τις μαγικές φωνές των Ιωακείμ Ιωακειμίδη, Λαμπρινής Μάνου και Εμμανουέλας Καφεντζοπούλου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας μία άκρως επαγγελματική παράσταση η οποία σε τίποτα –πλην της ζωντανής ορχήστρας- δεν είχε να ζηλέψει από την αντίστοιχη διοργάνωση των Αθηνών.
 
Μία παράσταση που μετουσιώθηκε σε γιορτή της μουσικής και ανέδειξε εκ νέου την μαγεία των παραμυθιών που τόσο έχουμε ανάγκη, μικροί και μεγάλοι, ως ανάσες «δύναμης» και «υπομονής» απέναντι στον σκληρό πολλές φορές ρεαλισμό της καθημερινότητας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.