Επεκτασεις και αλλαγες του δικτυου φωτισμου σε Καρυδια και Ροδιτη

Αλλαγές θα γίνουν και σε δρόμους της Κομοτηνής

Μια σειρά από αλλαγές και επεκτάσεις του δικτύου φωτισμού τόσο εντός της πόλης της Κομοτηνής όσο και εκτός ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.
 
Έτσι στην πόλη της Κομοτηνής, στην διασταύρωση των οδών Μαρκίδου και Τριαρίδη και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει ηλεκτροδότηση επτά φωτιστικών σωμάτων ατμών νατρίου 150 W στα πλαίσια του έργου: «Συντηρήσεις – διαμορφώσεις εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Κομοτηνής 2015».
 
Επίσης εντός της πόλης, στην διασταύρωση των οδών Ομήρου και Ορέστη και εκτός σχεδίου πόλης θα γίνει παραλλαγή δικτύου φωτισμού Δ.Ε.Η. ενός ιστού φωτισμού μετά από αίτηση δημότη.
 
Πέρα από την πόλη, θα γίνει επέκταση δικτύου φωτισμού Δ.Ε.Η. στον οικισμό της Καρυδιάς και εκτός σχεδίου πόλης μετά από αίτηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καρυδιάς Αθανασιάδη Γεωργίου με επτά ιστούς φωτισμού Δ.Ε.Η. από την έξοδο του οικισμού της Καρυδιάς έως το γήπεδο του οικισμού της Καρυδιάς (με κατεύθυνση προς τον οικισμό της Πανδρόσου).
 
Τέλος στον οικισμό του Ροδίτη και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει παραλλαγή δικτύου φωτισμού Δ.Ε.Η. στο πλαίσιο του έργου «Συντηρήσεις εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Κομοτηνής 2017».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.