Μεγαλη νικη της Α.Ε Κομοτηνης επι του Εθνικου Αλεξανδρουπολης για το league cup!

A.E.K - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1
Στο κλειστό του 2ου λυκείου η Α.Ε Κομοτηνής υποδέχτηκε χθες το απόγευμα την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τους γηπεδούχους να επικρατούν σχετικά εύκολα με σκορ 3-1 πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη τους φετινή νίκη.
 
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπήκε καλύτερα στο πρώτο σετ και πήρε από τα πρώτα λεπτά μια καλή διαφορά (1-5, 3-8) με την ομάδα της Κομοτηνής να ροκανίζει σταδιακά την διαφορά και να μειώνει μάλιστα και στον ένα πόντο(17-18) . Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Μουστακίδη πάτησε ξανά το πόδι στο γκάζι  και πήρε ξανά τα ηνία με 18-21 με τους κιτρινόμαυρους να αντιδρούν  ισοφαρίζοντας σε 24-24 και με κόντρα επίθεση του Ρενάν να παίρνει το πρώτο σετ με 26-24.
 
Ο Εθνικός μπήκε φουριοζος και στο δεύτερο σετ με το σύνολο του Μουστακίδη να προηγείται με 4-7 και 7-9 αλλά με τον Ανέστη Δαλακούρα στο σερβίς να γυρνάει το σκορ σε 11-10. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γυρνωντας πάλι το σκορ σε 14-16 αλλά οι παίχτες του Κρεουζη δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα . Με αιχμή του δόρατος τον Ρενάν πήραν εκ νέου το προβάδισμα και τελικώς το σετ με 25-22.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά μέχρι τα μέσα του τρίτου σετ , καθώς έφτασε να προηγείται με 13-9 και 16-14. Παρόλα αυτά ο Εθνικός έδειξε χαρακτήρα και με πρωταγωνιστές τους Ριζόπουλο και Γκμιτροβιτς έκανε την ανατροπή κατακτώντας το σετ με 21-25.
 
Το τέταρτο σετ ήταν ισορροπημένο μέχρι τα μέσα του όταν ο Πάουλο με ένα σερί από την γραμμή του σέρβις έδωσε προβάδισμα με 18-14 το οποίο διατηρούσε ο Μουράνγκουα με δικές του φάσεις, ξεσηκώνοντας τους 300 περίπου φίλους της ομάδας που βρέθηκε στο κλειστό. Το άστοχο σερβίς του Γκτμιτροβιτς διαμόρφωσε το 25-20 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής με 3-1 σετ.
 
Οι δηλώσεις των προπονητών:
Ηλίας Κρεούζης : “Είμαι συγκινημένος που αγωνίστηκαμε στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Αγωνιστικά, εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Ο Εθνικός έχει τεράστια ιστορία στο βόλεϊ και δεν σημαίνει τίποτα που κέρδισαμε. Δεν ξεγελιομαστε από το αποτέλεσμα αλλά κρατάμε τις καλές συνεργασίες και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε”
Σάκης Μουστακίδης: ” Έχουμε κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα. Το πρωτάθλημα είναι Μαραθώνιος και θα κριθεί στο τέλος”.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.