Εξεταστηκε η εφεση της ΔΕΥΑΚ κατα της πρωτοδικης «δικαιωσης» των 55 εργαζομενων

«Κανένας συμβιβασμός· θα διεκδικήσουμε και τους τόκους» το μήνυμα των εργαζομένων

Στο δικαστικό μέγαρο της Κομοτηνής βρέθηκαν εκ νέου το πρωί της Τετάρτης, 10 Οκτωβρίου οι 55 εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ οι οποίοι διεκδικούν αναδρομικά τα χρήματά που τους κόπηκαν λόγω των μειώσεων που επέβαλλαν οι πρώτοι μνημονιακοί νόμοι.
 
Το πρωί της Τετάρτης όπως ήταν προγραμματισμένο εξετάστηκε η έφεση που κατέθεσε η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τους εργαζομένους, οι απαιτήσεις των οποίων αγγίζουν το 1,3 εκ. ευρώ, με την απόφαση βέβαια του Εφετείου να αναμένεται σε περίπου 8 μήνες.
 
Υπομονή θα επιδείξουν μέχρι και την έκδοση της απόφασης οι εργαζόμενοι σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου τους κ. Μανώλη Σκαρλατίδη καθώς όπως επεσήμανε ο ίδιος “δεν υπάρχει πλέον εργαζόμενος που να μην έχει ανάγκη τα χρήματα.  Μάλιστα όπως έκανε σαφές ο ίδιος δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια συμβιβασμού με την ΔΕΥΑΚ ακριβώς λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, εξηγώντας πως η απόφαση για μη συμβιβασμό αφορά και στην διεκδίκηση των τόκων, με την προσθήκη των οποίων το τελικό ποσό αγγίζει το 1,8 εκ. Ευρώ, στην οποία και θα επιμείνουν. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.