Τεσσερις συλληψεις στο αεροδρομιο Καβαλας

Αλλοδαποί προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα να ταξιδέψουν για Αυστρία

Συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 39, 27, (άντρες) και 35, 23  (γυναίκες) ετών,  οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Αυστρία.
 
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
 
Ειδικότερα:

  • Οι δύο δράστες, ηλικίας 39 και 35 ετών, μετέβησαν στο παραπάνω αεροδρόμιο, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Βιέννη Αυστρίας, κάνοντας χρήση τεσσάρων πλαστών διαβατηρίων των βελγικών αρχών.
  • Οι δύο δράστες, ηλικίας 27 και 23 ετών, μετέβησαν στο παραπάνω αεροδρόμιο, μαζί με το ανήλικο τέκνο τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Βιέννη Αυστρίας, κάνοντας χρήση τριών παραποιημένων διαβατηρίων των ιρακινών αρχών.

 
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.