Erasmus Plus Days στην Κομοτηνη

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Τμήμα Διεθνών Σχέσεων/Erasmus+ και μέσω των συντονιστών Erasmus τμημάτων της Κομοτηνής, το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus ΔΠΘ – ESN DUTH, το δίκτυο Eurodesk στην Ελλάδα και της νεανικής ΜΚΟ System and G, στο πλαίσιο των Erasmus Days 2018, διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στο ΒΑΡΟΣΙ Art Cafe (Ν. Τσανακλή 8) με τίτλο «Erasmus Plus Days στην Κομοτηνή: Let's meet, move and learn!».
 
Συγκεκριμένα, μεταξύ 18:00 και 20:00 θα πραγματοποιηθεί Open Space, στη διάρκεια του οποίου εκπρόσωποι των φορέων θα παρουσιάσουν και θα προσφέρουν εξατομικευμένη συμβουλευτική σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για ταξίδια, σπουδές, εργασία στο εξωτερικό! Επιπλέον, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νέοι που βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με τους παρευρεθέντες να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να βρουν το κατάλληλο πρόγραμμα που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και στις ανησυχίες τους!
 
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, μετά τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί θεματικό Speed Dating, με σκοπό να συνομιλήσουν οι νέοι μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν εμπειρίες!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.