Πρωτοετεις γνωρισαν την σχολη τους σε 60 λεπτα

Μία προσέγγιση από φοιτητές για φοιτητές διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής

Την ευκαιρία να γνωρίσουν την σχολή τους, μέσα σε μόλις μία ώρα είχαν οι φετινοί εισακτέοι της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 9ης Οκτωβρίου παρουσιάστηκε μία διαφορετική προσέγγιση από τους ίδιους τους φοιτητές, μία πρωτοβουλία της φοιτητικής παράταξης «Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής (ΑΝΟΚ)».
 
Στο Αμφιθέατρο 11 της Νέας Νομικής παρουσία σπουδαστών από όλα τα έτη αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος. Οι ομιλητές, μάλιστα, επεδίωξαν να καλύψουν μέσα σε 60 λεπτά το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν έναν πρωτοετή φοιτητή, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα σπουδών του προπτυχιακού κύκλου και τις ακαδημαϊκές δυνατότητες που παρέχει το τμήμα.
 

Παράλληλα οι πρωτοετείς είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις δραστηριότητες του τμήματος τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημιακού χώρου, όπως επεσήμανε η κ. γενική εκπρόσωπος, κ. Ελένη Φούρκα αναφορικά με την εκδήλωση.
 
«Μία προσέγγιση με ομιλητές τους ίδιους του φοιτητές, με ματιά ουσιαστικά σαν την δική σου», ανέφεραν οι διοργανωτές, «ευελπιστούμε η εκδήλωση να σας ενημέρωσε κατάλληλα και να σας προσέφερε εφόδια χρήσιμα για την προσαρμογή σας στο νέο ακαδημαϊκό και κοινωνικό περιβάλλον».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.