Μπαραζ συλληψεων στην Ροδοπη για παραβασεις του Κωδικα Οδικης Κυκλοφοριας

Επί της Εγνατίας Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής και στην Επαρχιακή Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής

Όχι σε μια, όχι σε δύο, αλλά σε τέσσερις συνολικά συλλήψεις προχώρησαν την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου, άντρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, αλλά και στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής καθώς από ελέγχους που διεξήγαγαν προέκυψαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν έναν 31χρονος  διότι, εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 6-10-2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν στην Επαρχιακή Οδό Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνής,  έναν 28χρονος διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης προχώρησαν σε δύο ακόμα συλλήψεις, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, η πρώτη εκ των οποίων αφορά σε έναν 29χρονο και η δεύτερη έναν 20χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.