Ειναι ολοι τους υπεροχοι

Απαρατήρητα

Θετικά βλέπει όλες τις προτάσεις για υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί για στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ώστε να ηγηθούν της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε μια περίοδο που χρειάζεται προοδευτική ηγεσία για να πάει μπροστά.
 
Ο βουλευτής θεωρεί πως το πρόσωπο που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής θα ανακοινωθεί εντός του δεκαημέρου, αν και όλα θα πρέπει να εγκριθούν από την Κεντρική Επιτροπή.
 
Τόνισε παρόλα αυτά πως το κόμμα θα κάνει μια πολιτική επιλογή με κριτήριο τι και ποιός μπορεί να δώσει τη νίκη – γιατί η Περιφέρεια χρειάζεται μια αλλαγή- και να ηγηθεί με προοδευτικό πρόσημο, σημειώνοντας πως το Κίνημα Αλλαγής έχει όλη την τεχνογνωσία, τη θέληση και την ικανότητα προκειμένου στα πρακτικά καθημερινά ζητήματα ανάπτυξης της περιφέρειας, να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση.
 
Άλλωστε με δεδομένο ότι οι βόρειοι γείτονές μας, αναμένεται να ενταχθούν στη συνθήκη Σένγκεν, θεωρεί πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις η Περιφέρεια να αποτελέσει κέντρο ανάπτυξης λόγω της στρατηγικής της θέσης.
 
Για αυτό και όπως υποστήριξε το Κίνημα Αλλαγής θα καταλήξει στην καλύτερη και την ικανότερη πρόταση διακυβέρνησης για την περιφέρεια, στο συγκεκριμένο πλαίσιο.
 
Όλοι οι εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι είναι αξιόλογοι, σημείωσε, και ως βουλευτής της Ροδόπης θα συμμετάσχει στη μάχη ως απλός στρατιώτης, με όλες τις δυνάμεις του, μιας και θεωρεί πως από άποψη προσώπων όλοι τους είναι αξιόλογοι, και έχουν τις δικές τους ικανότητες και δυνατότητες ώστε να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ΑΜΘ.
 
Εν αναμονή ανακοινώσεων λοιπόν. Κ.Μ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.