Το «Θ.com» απο την αρχη

Το αγαπημένο τσιπουράδικο της Κομοτηνής μεγάλωσε και άλλαξε - Ανακαινισμένος χώρος, νέο menu με signature πιάτα «Θ.com» και την απαραίτητη «τιμή» στην παράδοση των ζωντανών μουσικών βραδιών

Η Κομοτηνή στο πέρασμα των ετών έχει καταστεί σταυροδρόμι πολιτισμών, ανθρώπων διαφορετικών, σε ιδέες, καταβολές, ενασχολήσεις, ταυτότητες και πολλά πολλά άλλα. Αυτό που ανέκαθεν ωστόσο την έκανε ξεχωριστή είναι η ικανότητά της να τους καλωσορίζει και να τους μυεί στον Θρακιώτικο τρόπο φιλοξενίας. Είτε αυτή είναι για λίγες ώρες, λίγες ημέρες, λίγα χρόνια, είτε εφ’ όρου ζωής.
 
Με κάθε έναν εξ αυτών να αφήνει το δικό του αποτύπωμα στην πόλη, στους διαδρόμους του πανεπιστημίου, για τους φοιτητές, στους χώρου εργασίας του, για τους μεγαλύτερους, στους χώρους που συνδιαλέγεται, διασκεδάζει και συχνάζει. 
 

Διαχρονικό σημείο συνάντησης όλων αυτών, που συνδυάζει όλα τα προαναφερθέντα και έχει καταστεί μοναδικό για την μνήμη του «αποτυπώματος» κάθε επισκέπτη – έχουν άλλωστε καταγραφεί και στους τοίχους του- το μεζεδοπωλείο – τσιπουράδικο «Θ.com» στην δυτική έξοδο της πόλης, που επί καθημερινής  βάσεως εδώ και 9 πλέον χρόνια προσφέρει μία ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με γευστικές απολαύσεις, πλούσια κάβα, ζωντανή μουσική και κυρίως την δυνατότητα να γίνεις συμμέτοχος στην εμπειρία αφήνοντας στην κυριολεξία το «αποτύπωμά» σου στους τοίχους του.
 

Η μνήμη λέει ο σοφός λαός θα πρέπει πάντα να αποτελεί οδηγό για το μέλλον, αλλά όχι να μένεις προσκολλημένος σε αυτή. Στην λογική αυτή το «Θ.com»  φέτος, κρατώντας ανεξίτηλα στην μνήμη του κάθε μοναδική στιγμή, εμπειρία, ανάμνηση όσων έχουν περάσει την πόρτα του και αφήσει το αποτύπωμά τους στους τοίχους του, έκανε το δικό του βήμα προς το μέλλον. «Ενηλικιώθηκε» αλλάζοντας πλήρως την κουζίνα αλλά και τον χαρακτήρα του, ευελπιστώντας να συνεχίσει την πορεία του φιλοξενώντας στον χώρο του κάθε ντόπιο αλλά και επισκέπτη για να συνεχίσει να τους προσφέρει τις ξέγνοιαστες εκείνες στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη.
 

Το «Θ.com» λοιπόν μεγάλωσε και άλλαξε, παρουσιάζοντας εδώ και λίγο διάστημα στο κοινό της πόλης, αλλά και στους φιλοξενούμενους, τον ενήλικο εαυτό του. Ξεκινώντας από τον περιβάλλοντα χώρο του, όπου τα «αποτυπώματα» των παλαιοτέρων αντικαταστάθηκαν από τις εικαστικές παρεμβάσεις του Κομοτηναίου street artist Στάθη Γκεβρέκη, ο οποίος δημιούργησε έναν πολύχρωμο και άκρως συμβατό με το περιεχόμενο του καταστήματος χώρο.
 
Συνεχίζοντας με την αναβαθμισμένη, από κάθε άποψη κουζίνα, που στήθηκε εκ νέου από την αρχή, με signature πιάτα «Θ.com» που εμπνεύστηκαν οι μάγειρές του, χειροποίητες αλοιφές, ευφάνταστες σαλάτες, κρεατικά σχάρας αλλά και θαλασσινά που συνοδεύουν ιδανικά το τσίπουρο της επιλογής σας όλες τις ώρες της ημέρας. Γεύσεις που αποτελούν τον ανανεωμένο κατάλογο του καταστήματος, αλλά και πιάτα ημέρας για τα οποία σας ενημερώνουν καθημερινά οι σερβιτόροι του καταστήματος.
 

Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, αποτελώντας μία πρώτης τάξεως επιλογή για ένα διάλλειμα από την βαριά καθημερινότητα, έως και αργά το βράδυ, ως το ιδανικό τελείωμα μίας απαιτητικής ημέρας. Με προτεραιότητα στην καλή πρώτη ύλη, που συνδυάζεται ιδανικά με την φαντασία του σεφ και δημιουργεί πιάτα ζηλευτά και κυρίως «σπιτικά» αλλά και στην εξίσου «οικογενειακή» εξυπηρέτηση για τα οποία μία και μόνο επίσκεψη θα σας πείσει.
 
Και καθότι η «μνήμη» ως άλλη παράδοση παραμένει «οδηγός», με τις  βραδιές ζωντανής μουσικής που έχουν καταστεί θεσμός, κάθε Παρασκευή έως και ξημερώματα Σαββάτου και πολλές εκπλήξεις που αναμένονται και θα σηματοδοτήσουν το νέο ξεκίνημα του «Θ. com».
 
Info
Τσιπουράδικο – Μεζεδοπωλείο «Το Θ.com»
Υψηλάντου 21, Κομοτηνή
Τηλ. Κρατήσεων: 2531033070

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.