Ο Πανθρακικος με ανακοινωση του ζηταει συγγνωμη απο την ΕΠΣ Θρακης και τον διαιτητη Καραγιαννη

Ιπποτική κίνηση από την διοίκηση των πρασίνων!
Μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση στον Ίασμο αλλά και όσα επακολούθησαν ο Πανθρακικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει συγγνώμη από την ΕΠΣ Θράκης και την Επιτροπή διαιτησίας για την απαξίωση τους από την ομάδα. Επίσης ζητάει συγγνώμη από τον διαιτητή της αναμέτρησης για τον τρόπο διαμαρτυρίας των ανθρώπων της ομάδας τόσο κατα την διάρκεια όσο και μετά την λήξη της αναμέτρησης.
 
Όπως αναφέρεται υπήρξε συνάντηση ανάμεσα  στην ΕΠΣ Θράκης και την Επιτροπή διαιτησίας με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Πανθρακικού,  της οποίας στόχος ήταν το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.
 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των “πρασίνων”:
«Μέσα στη γενικότερη απαξίωση που δεχτηκε η ΕΠΣ Θράκης και η επιτροπη διαιτησίας του νόμου μας, οφείλουμε ως συλλογος να ζητήσουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, διότι συμβάλλαμε με την αγανάκτηση μας. Επίσης οφείλουμε μια συγγνώμη στο διαιτητή κ. Καράγιαννη για τον τροπο που διαμαρτυρηθήκαμε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τον αγώνα. 
Η ΕΠΣ Θράκης και η Επίτροπη Διαιτησίας προχώρησε άμεσα σε συναντήσεις με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας δείχνοντας για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον της για την ευρυθμία του τοπικου μας ποδοσφαίρου. 
Ακόμα και αν κλονίστηκε ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΠΟΤΕ η εμπιστοσύνη μας στους θεσμούς του τοπικου ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.