Στις 7 Νοεμβριου ανακοινωνει την υποψηφιοτητα του ο Οντερ Μουμιν

Για τον Δήμο Ιάσμου

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠτΘ» να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ιάσμου, ο κ.Οντέρ Μουμίν.

Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες επιβεβαιώσε και δια μέσου της συχνότητας του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ότι θα είναι «παρών» για τον τόπο μας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο του Ιάσμου.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ του «ΠτΘ» ο κ. Οντέρ Μουμίν είναι έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 19:00 στο Κέντρο «Αστραία» στον Ίασμο.

Μάλιστα έντονη είναι και η φημολογία για το όνομα του συνδυασμού με πιθανές επιλογές τα «Αλλαγή, Ελπίδα, Ανατροπή» και «Μαζί για τον Ίασμο».

Αναμένουμε ωστόσο τις επίσημες ανακοινώσεις, τόσο για την υποψηφιότητα του ιδίου αλλά και όσες αναμένεται να ακολουθήσουν και αφορούν στα πρόσωπα εκείνα που θα συνταχθούν με τον κ. Μουμίν στη «μάχη» για τον Δήμο Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.