Διαδικτυακη συνδεση με Αθηνα για το Τμηματος Θρακης του ΟΕΕ

Για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο σεμινάριο με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων Ελευθέρων Επαγγελματιών & Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ & Τράπεζες»

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει ΟΝ-LINE ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων Ελευθέρων Επαγγελματιών & Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ & Τράπεζες».
 
Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας οκτώ ωρών και θα πραγματοποιηθεί, μέσω on line σύνδεσης με τον χώρο διεξαγωγής του, στην Αθήνα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά από την Κομοτηνή, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. 

Το πρόγραμμα 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου αναλυτικά περιλαμβάνει:
 
 9:00 – 10:00: Χαιρετισμός Προέδρου ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, Χαιρετισμός Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση
 10:00 – 11:30: Παρουσίαση του νομικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών Νομικών και Φυσικών προσώπων. Πρόσφατες τροποποιήσεις του νομικού πλαισίου. Ρυθμίσεις Οφειλών προς Δημόσιο και ΦΚΑ στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες.
 
Εισηγητής: Αλαμπάση Θεώνη, Προϊστάμενη Τμήματος Νομικής Υποστήριξης και Συμβουλών της ΕΓΔΙΧ
 
Ανά 10 λεπτά εισήγησης με την ολοκλήρωση μιας ενότητας θα γίνονται ερωτήσεις.
 
11:30 – 13:30: Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για αιτήσεις Νομικών και Φυσικών Προσώπων με ή χωρίς πτωχευτική ικανότητα, περιλαμβανομένων και των αγροτών
 
Εισηγητές: Χαμηλού Παρασκευή, Προϊστάμενη Δ/νσης Σχεδιασμού και Υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ, Κουρμπάνης Βασίλης, Προϊστάμενος Τμήματος Στρατηγικής και Συντονισμού της ΕΓΔΙΧ
 
Ανά 10 λεπτά εισήγησης με την ολοκλήρωση μιας ενότητας θα γίνονται ερωτήσεις.
 
 13:30 – 14:00: Διάλειμμα
14:00 – 15:00: Υπόδειγμα Μελέτη Βιωσιμότητας
Εισηγητής: Κώστογλου Χαράλαμπος, Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικής Υποστήριξης και Συμβουλών
 
Ερωτήσεις
 
15:00 – 16:00: Συζήτηση για τις διαδικασίες του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών
 
 16:00 – 17:00: Κόκκινα Δάνεια, Ασφαλιστικές και Φορολογικές υποχρεώσεις: Τρόποι αντιμετώπισης τους (Νόμος Κατσέλη, Εξωδικαστικός Μηχανισμός κ.α.)
Εισηγήτρια: Σουζάνα Κλημεντίδη, Δικηγόρος
 
Ερωτήσεις

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.