«Ο Μάγος του Οζ» σε πραγματική θεατρική απόδοση από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

06.11.2018 12:22

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λύκο & τα 7 Κατσικάκια σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, και παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην Κομοτηνή και σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν «Ο Μάγος του ΟΖ». Το έργο θα ανέβει στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου σε διπλή παράσταση. Η πρώτη με ώρα έναρξης 17:15 και η δεύτερη με ώρα έναρξης 19:15. 

Λίγα λόγια για το έργο… 

Ο Μάγος του ΟΖ του Φρανκ Μπάουν ένα αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας και γίνεται Θέατρο  από το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ  της Λάρισας σε σκηνοθεσία  Γιώργου Πούλη.
 
Είναι οι περιπέτειες της μικρής Ντόροθυ   από την Αμερική. Ένας κυκλώνας  παίρνει το σπίτι της  και το μεταφέρει  μίλια μακριά σε μια φανταστική πολιτεία. Εκεί θα συναντήσει Ένα άμυαλο  σκιάχτρο, ένα δειλό λιοντάρι και έναν τενεκεδένιο. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για την Χρυσαφένια  πολιτεία ,με σκοπό να συναντήσουν τον Μάγο του Οζ!
 
Το έργο είναι ένας ύμνος στην φιλία, την αυταπάρνηση την αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια.
 
Οι τέσσερις φίλοι θα περάσουν από πολλές δυσκολίες. Μέσα απ’ αυτές θα γνωρίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και θα δοκιμάσουν την φιλία τους
 
Ο Μάγος του Οζ είναι ένα μουσικό παραμύθι με διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχη  μουσική και τραγούδια, με  πολύ χορό , και με  παραμυθένια σκηνικά και   κοστούμια  . Ένα θεατρικό έργο που έχει σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τα παιδιά  όπως και κάθε παιδική παραγωγή που έχει την υπογραφή και την ποιότητα του Μικρού Θεάτρου Λάρισας. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Χριστίνα Μάλλιου, Χρήστος Βασιλακόπουλος, Μαρία Μαγγελάκη, Κωνσταντίνος Τσούμπαρης , Θάνος Χατζόπουλος
Κείμενο - Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης
Σκηνογραφία : Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια : Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος 
Κίνηση-χορογραφίες: Δάφνη Μαρκάκη
Παραγωγή : Μικρό Θέατρο Λάρισας
 
Info
Τιμές εισιτηρίων : 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο) 
Προπώληση: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο (τηλ. 25310 84040)
Κρατήσεις - Πληροφορίες: 6974797109

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine