Η Κοινοτητα Νεων γιορτασε με πολλη μουσικη και ακομα περισσοτερο κεφι τη νεα σεζον

Η πιο κεφάτη ομάδα της Κομοτηνής όπως την ξέρουμε και την αγαπάμε

Με ένα ξέφρενο πάρτι η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής έδωσε χρώμα και ρυθμό στο βράδυ του Σαββάτου. Η κεφάτη ομάδα «εγκαινίασε» όπως μόνο αυτή ξέρει την καινούργια χρονιά, που προβλέπεται να είναι πλούσια σε δράσεις και εκδηλώσεις με κεντρικούς άξονες την συνεργασία, τη δημιουργία και τον πολιτισμό.
 
Το γνωστό σε όλους πια στέκι τους γέμισε με μέλη από το ραδιοφωνικό, θεατρικό, κινηματογραφικό, λογοτεχνικό, αρθρογραφίας, μουσικό και φωτογραφικό τμήμα που με πολύ ποτό και αγαπημένες μουσικές επιλογές από την dj Electra Anti-tragedy and friends διασκέδασαν έως αργά, καλωσορίζοντας ταυτόχρονα νέα μέλη. Φέτος μάλιστα ο κύκλος ενδιαφερόντων τους διευρύνεται μιας και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μία επιπλέον ομάδα συζήτησης επίκαιρων κοινωνικών θεμάτων.
 

Οι παρευρισκόμενοι υπενθύμισαν για άλλη μία φορά πως η «Κοινότητα» είναι μία μεγάλη οικογένεια, έτοιμη να αγκαλιάσει όποιον το επιθυμεί. Η λειτουργία της έχει γίνει θεσμός για την Κομοτηνή, αφού σε αυτήν βρίσκουν «καταφύγιο» ανήσυχοι νέοι που μαζί κάνουν παρέα, επικοινωνούν, ανταλλάσσουν απόψεις και ασχολούνται με κάθε πτυχή της τέχνης.
 
Μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις από προηγούμενα βήματα και όνειρα για πολλά επόμενα, αφού μέχρι στιγμής τα παιδιά έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με μοναδικό «όπλο» τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.