Ηγγικεν η ωρα… των επισημων ανακοινωσεων

Απαρατήρητα

Μάλλον μας διαβάζουν οι υποψήφιοι για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, καθότι όπως μας ενημερώνουν σε συνέχεια του ερωτήματος που θέσαμε σχετικά με τις ανακοινώσεις που δεν έρχονται παρά το γεγονός ότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα, των δύο εβδομάδων, θα το «τολμήσουν».
 
Και με το θα το «τολμήσουν» εννοούμε θα προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων και όπως  πληροφορούμαστε κάποιοι απευθείας σε παρουσιάσεις προσώπων με τους οποίους θα δώσουν την «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών.
 
Χαρακτηριστικά απ’ ό,τι μαθαίνουμε θέμα χρόνου, και ημερών λιγότερων της μίας εβδομάδας, είναι η ανακοίνωση του Αντώνη Γραβάνη για τη διεκδίκηση του Δήμου Κομοτηνής, ενώ «κλεισμένη» θεωρείται και η ημερομηνία ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Χριστόδουλου Τοψίδη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ήτοι στις 18 του τρέχοντος μηνός.
 
Το αν οι πληροφορίες μας ευσταθούν το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κυριολεξία ο χρόνος θα το δείξει, ωστόσο εμείς πολύ ευτυχούμε που μετά μία κάποια  -μεγάλη θα την λέγαμε- παύση σε επίπεδο ανακοινώσεων, σε Ροδοπίτικο περισσότερο επίπεδο, θα έχουμε επανέναρξη των δημοσίων και επίσημων συζητήσεων.
 
Με το καλό λοιπόν… 
 
Υ.Γ.: Θεωρείται βέβαια πιθανή η ολιγοήμερη «μετάθεση» των σχετικών ημερομηνιών λόγω «μπλόκου» από πλευράς των προσεχών συνεδριάσεων του Περιφερειακού και Δημοτικού αντίστοιχα συμβουλίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.