Οι εξελιξεις τρεχουν, και μαζι τους και οι υποψηφιοι…

Απαρατήρητα

Να κάνει πίσω ο κ. Κ. Ζαγναφέρης, στην προσπάθεια για δημιουργία «Αντάρτικου» συνδυασμού στην Περιφέρεια ΑΜΘ, θέλουν δημοσιεύματα στη γειτονική Ξάνθη, τη στιγμή μάλιστα που έχουν εμφανιστεί άλλοι δύο αντάρτες, ο μεν κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, που έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα και ο κ. Τοψίδης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα.
 
Ο κ. Τοψίδης μάλιστα εμφανίστηκε και στην παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού του «πρώτου», κατά κάποιο τρόπο, αντάρτη, κ. Οντέρ Μουμίν, στην οποία παρέστησαν και αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, όπως ο κ. Κωνσταντίνος Εξακουστός και ο κ. Ισμαήλ Χουσέ, αλλά και ο κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι βρίσκεται απέναντι στον νυν περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο.
 
Επιστρέφοντας όμως στον κ. Ζαγναφέρη, είναι εμφανές πως το ζήτημα είναι και αριθμητικό, μιας και τόσοι πολλοί υποψήφιοι, στο τέλος θα αποτελέσουν εμπόδιο ο ένας στον άλλο.
 
Έτσι αυτό που φαίνεται είναι ότι όποιος καταφέρει να μαζέψει πρώτος αρκετά «βαριά» ονόματα, θα καταφέρει να τραβήξει και τους υπόλοιπους «δυσαρεστημένους» μαζί του.
 
Και να σημειώσουμε πως το «δυσαρεστημένους» δεν αναφέρεται μόνο στην παράταξη της ΝΔ… K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.