Ο «Ηρακλης» της Κομοτηνης, Μπαμπης Αφεντουλιδης συνεχιζει τους αθλους του

Απαρατήρητα

Την  μυθική δύναμη μεγάλων παλαιστών  όπως ο Κουταλιανός, ο Καρπόζηλος ή ο Τρομάρας  φαίνεται ότι διαθέτει ο  26χρονος Μπάμπης Αφεντουλίδης  από την Κομοτηνή.

O 26χρονος  που εντυπωσιάζει με την δυνατότητες του έχει κατορθώσει  σαν άλλος «Ηρακλής» να σηκώνει μεγάλα οχήματα   είτε με το σώμα είτε με τα   μαλλιά του. Τα κατορθώματα του νεαρού που  κατάγεται από τους Αγίους Θεοδώρους, δεν σταματούν να εντυπωσιάζουν τους συγχωριανούς του και όχι μόνο. Επιπλέον, την εκπληκτική του απόδοση ήρθε να συμπληρώσει η συμμετοχή του στον διαγωνισμό «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου κατόρθωσε να τραβήξει δυο αυτοκίνητα  αποσπώντας  θετικές ψήφους και αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους κριτές και το κοινό που τον παρακολουθούσε από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το νέο του επίτευγμα είναι ότι,  κατάφερε να τραβήξει μόνος του δύο λεωφορεία βάρους 26 τόνων. Ο ίδιος  έγραψε στην σχετική  ανάρτηση του στο facebook 

«Καλησπέρα σε όλους.  Αφιερώνω αυτό το βίντεο σε όσους με αγαπάνε και με στηρίζουνε και ξέρουν τι είμαι και τι κάνω. Με σεβασμό πάντα στην γυμναστική και με βήματα αργά όλα είναι πιθανά δεν υπάρχει δεν μπορώ απλά δεν θέλω. Και το είπα πως αν ασχοληθείς όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Σύντομα έρχεται κάτι πολύ δυνατό. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους που ήταν εκεί και τα παιδιά που έφεραν τα λεωφορεία, τον φίλο τον Μαρίνο τον Χάρη Τουρουνίδη τον Αντώνη Νικολαΐδη και τον φίλο για το ωραίο βίντεο Δημήτρη Μαλούση. Το βάρος είναι στους 26 τόνους».

Ελπίζουμε να τον δούμε σε πολλούς ακόμα τέτοιους άθλους που μας εντυπωσιάζουν  όλους και κάνουν την Κομοτηνή υπερήφανη και διάσημη  για τα κατορθώματα του.  Α.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.