Η «επιστροφη» του Κωστα Κατσιμιγα στην Περιφερεια ΑΜ-Θ

Της έκδοσης

Την πέμπτη επίσημη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχαμε χθες, Τρίτη και 13, και μάλιστα από την Ροδόπη. Μία υποψηφιότητα βέβαια που αναμέναμε καθότι είχε προαναγγελθεί από το κυβερνών κόμμα, την στήριξη του οποίου φαίνεται πως έχει, καθώς αποτελούσε ένα από τα επτά πρώτα ονόματα υποψηφίων που ακούστηκαν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές Οκτώβρη.
 
Ο λόγος για τον πρώην εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Κομοτηναίο αρχιτέκτονα μηχανικό Κώστα Κατσιμίγα ο οποίος προς επίρρωση των όσων ακούγαμε και διαβάζαμε τους τελευταίους μήνες, με μία πολυσέλιδη διακήρυξη ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής ενός «ανεξάρτητου και αδέσμευτου αυτοδιοικητικού σχήματος» όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά μακριά από τις «αναχρονιστικές λογικές των κομματικών χρισμάτων που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν την αυτοδιοίκηση».
 
Στην επίσημη αυτή αναγγελία της υποψηφιότητάς του ο κ. Κατσιμίγας παραθέτει αναλυτικά ένα πρώτο προγραμματικό σχεδιασμό του για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, απευθύνοντας ωστόσο προσκλητήριο προς το σύνολο των πολιτών της Περιφέρειας να καταθέσουν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς του για την βελτιστοποίηση του προγράμματος αυτού, που θα δημιουργηθεί από τους ίδιους, για τους ίδιους.
 
Παραθέτεται επίσης το αναλυτικό βιογραφικό του υποψηφίου πλέον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ που αδιαμφισβήτητα, εντός αλλά και εκτός των όσων περιγράφονται σε αυτό, διαθέτει και την εμπειρία και την γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, γενικότερα αλλά και ειδικότερα της περιοχή μας, καθώς και την θέληση, όπως γίνεται κατανοητό από την ανακοίνωσή του, να την αλλάξει προς το καλύτερο.
 
Το αν επέλεξε τυχαία ή όχι, την εν λόγω «γρουσούζικη» κατά τους προληπτικούς ημερομηνία, θα το απαντήσει ο ίδιος εν καιρώ, σε κάθε περίπτωση κρίνουμε ως δεδομένο ότι το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει την πορεία του προς τις κάλπες.
 
Η υποψηφιότητα του κ. Κατσιμίγα είναι η πέμπτη επίσημη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ καθότι την υποψηφιότητά τους έχουν ήδη ανακοινώσει οι κ.κ. Χρήστος Μέτιος, Κώστας Σιμιτσής, Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και ο Κώστας Ζαγναφέρης, ο οποίος βέβαια σύμφωνα με τα γειτονικά ΜΜΕ μάλλον έχει δεύτερες «σκέψεις», ενώ θεωρείται θέμα ημερών και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλου Τοψίδη. 
 
Εμείς να του ευχηθούμε στον συντοπίτη μας Κώστα Κατσιμίγα καλή επιτυχία!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.