Το Bel Air εσβησε 26 κερακια και γιορτασε γεματο φιλους και θαμωνες

Συνεχίζει σταθερά να κερδίζει αυτούς που ξέρουν πως να διασκεδάζουν

Σημείο αναφοράς και σύμβολο για τη νυχτερινή ζωή της Κομοτηνής, το Bel Air έχει διαγράψει τη δική του πορεία στη διασκέδαση της Κομοτηνής. Με ατού τις ξεχωριστές μουσικές και την χαρούμενη ατμόσφαιρα συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θαμώνων του, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αγαπημένες τους συνήθειες.
 

Η τοποθεσία του στην «καρδιά» της πόλης αλλά και τα διάσημα cocktail του το καθιέρωσαν από το 1992, όταν πρωτολειτούργησε ως Lounge Café. Έκτοτε, όμως, συνεχίζει να κερδίζει αυτούς που ξέρουν καλά πως να διασκεδάζουν, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί αλλά και φιλοξενώντας μοναδικά στο είδος τους πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 

Γι’ αυτό το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες λάτρεις του Bel Air βρέθηκαν άλλη μία φορά στο γνωστό στέκι τους, γιορτάζοντας τα 26α γενέθλιά του. Ένα πάρτι γεμάτο αμέτρητες αναμνήσεις και πολύ κέφι, αφού οι υπεύθυνοι φρόντισαν να υπάρχει η απαραίτητη για την περίσταση τούρτα και αγαπημένες μουσικές επιλογές που χάρισαν ακόμα μία αξέχαστη νύχτα σε όσους το επέλεξαν.
 

Εμείς ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα για τα επόμενα βήματα του, όχι μόνο επειδή αποτελεί σταθερό σημείο όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως διότι είναι ένας πυρήνας ζωής και μία αστείρευτη πηγή θετικής διάθεσης, αναλλοίωτης στον χρόνο.
 
Χρόνια πολλά, Bel Air!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.