Με δημοπρατηση θα παραχωρηθει το περιπτερο στην Βασ. Παυλου και Θησεως

Η παραχώρηση θα είναι για 10 χρόνια

Να παραχωρηθεί με δημοπρασία το περίπτερο στην οδό Βασ. Παύλου 28-Θησέως (έναντι κατ/τος Τζούρα) και να καταργηθεί το περίπτερο στην οδό Αδριανουπόλεως 130 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.
 
Το συμβούλιο ενέκρινε την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, με την οποία αποφασιζόταν η μη κατάργηση της κενωθείσας θέσης στην οδό Βασ. Παύλου 28-Θησέως (έναντι κατ/τος Τζούρα) και η χωροθέτησή του στην υπάρχουσα θέση, στην οποία, σύμφωνα με έγγραφο της Τεχνικής υπηρεσίας, το κενωθέν περίπτερο δεν ενοχλεί τη διέλευση πεζών ή τροχοφόρων και της τεκμαιρομένης θετικής γνώμης, ως προς την καταλληλότητα του χώρου από πλευράς ασφάλειας.
 
Η Επιτροπή αποφάσισε την κατάργηση του περιπτέρου στην οδό Αδριανουπόλεως 130 διότι, κατά τη διαδικασία χωροθέτησης, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης γνωμοδότησε, αρνητικά σχετικά με την καταλληλότητα της θέσης αυτής για λόγους ασφάλειας για την κυκλοφορία των πεζών.
 
Αποφασίστηκε δε για την παραχώρηση της κενωθείσας θέσης για 10 έτη με δημοπρασία  σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί δημοπρασιών προς εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.