«Προσεκτικα Παραδοθηκαμε» στην Θεμιδα Ιππεκη

Η ραδιοφωνική παραγωγός του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» παρουσιάζει την πρώτη ποιητική της συλλογή

Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την κυκλοφορία της πρώτης ποιητικής συλλογικής της συνεργάτιδάς μας, ραδιοφωνικής παραγωγού του «Ράδιο Παρατηρητής 94 fm» Θέμιδας Ιππέκη.
 
Η ποιητική συλλογή «Προσεκτικά Παραδοθήκαμε» από τις Εκδόσεις Πηγή κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και αποτελεί την πρώτη έκδοση της 20χρονης Θέμιδας. Η Θέμις γράφει, όπως μας έχει εκμυστηρευτεί, από τα πρώιμα εφηβικά της χρόνια, γεγονός βεβαίως που μπορεί να γίνει κατανοητό από όποιον συντονίζεται κάθε Πέμπτη, στις 20:00 στους 94fm και την εκπομπή της «ΗΧΟΧΡΩΜΑ».
 
Όπως αναγράφεται και στην περιγραφή του βιβλίου στην σελίδα των εκδόσεων Πηγή «Η ποίηση συναντά την πραγματικότητα, το συναίσθημα της αγάπης και την φιγούρα μιας ευαίσθητης γυναίκας, σε έναν συνδυασμό που θα ταξιδέψει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες».

Η ίδια  έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη το 1998. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ επέστρεψε στην πόλη όπου γεννήθηκε για τα μαθητικά της χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια φοιτά στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Κομοτηνής, γεγονός που την έφερε και στην «οικογένεια» του «ΠτΘ».
 
Δηλώνοντας ένθερμοι θαυμαστές της, αν μη τι άλλο για την «τόλμη» της και επιφυλασσόμενοι για αναλυτικότερη συνέντευξή της, σας αφήνουμε με ένα απόσπασμα από το οπισθόφυλλο της ποιητικής της συλλογής.
 

«Και δεν φοβάται τις προσφυγικές φιγούρες,
πρόσφυγας κι αυτή είναι άλλωστε.
Τους αγαπά αυτούς που γη δεν έχουν
γιατί παλιά γη έχουν όλοι.
Και φιλοτιμία κι ανοιχτά χέρια
δίνει σε μάτια κι όνειρα
που διψασμένα ζητούν
μια καινούργια γη να πλάσει.»

Θέμιδα καλοτάξιδη! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.