Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Aquaman» και «Ο δικός της πόλεμος» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τέσσερις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για την περιπέτεια του γνωστού υπερήρωα της DC «Aquaman» με τον Τζέισον Μομόα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, την ταινία animation «Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν», την δραματική-βιογραφική «Ο δικός της πόλεμος» υπό τη σκηνοθετική ματιά του Μάθιου Χάινεμαν και η ταινία animation «Ο ασπροδόντης», που βασίζεται στο κλασικό πλέον μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον.
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η περιπέτεια, που βασίζεται στο ομώνυμο best seller, «Προσευχήσου πριν πεθάνεις», η άκρως χριστουγεννιάτική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γκριντς», η ταινία δράσης «Ρομπέν των Δασών» , και η κωμωδία ελληνικής παραγωγής «Αιγαίο SOS».
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 

Aquaman

(3D Προβολή: 19.30, 2D Προβολή: 18.30, 21.30, 22.30)
Ο Άρθουρ Κάρι μαθαίνει ότι είναι ο κληρονόμος του υποβρυχίου βασιλείου της Ατλαντίδας και πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να ηγηθεί του λαού του και να γίνει ήρωας. 

Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν

(3D Προβολή μόνο Σάββατο-Κυριακή: 17.00, 2D Προβολή: 18.20)
Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα. 

Ο Ασπροδόντης

(18:10)
Ο Ασπροδόντης είναι ένα λυκόσκυλο το οποίο για καλή τυο τύχη σώζεται από ένα ευγενικό ζευγάρι που του μαθαίνουν πώς να δαμάσει τα άγρια ένστικτά του και να γνωρίσει την πραγματική φιλία. 

Ο δικός της πόλεμος

(20:20 και 22:40)
Η Μαρί Κόλβιν είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες πολεμικές ανταποκρίτριες της εποχής μας. Το επαναστατικό και ατρόμητο πνεύμα της την τοποθετεί πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης αφού στόχος της είναι να δίνει φωνή στους αδύναμους, θυσιάζοντας ακόμα και την προσωπική της ζωή. Η αποστολή της να δείξει με κάθε κόστος την πραγματική φρίκη του πολέμου μαζί με τον διάσημο φωτογράφο Πολ Κονρόι  τους οδηγεί στην πιο επικίνδυνη αποστολή της ζωής τους, στην πολιορκούμενη πόλη Χομς της Συρίας. 
 

Προσευχήσου πριν πεθάνεις

(22:20)
Στην Κλονγκ Πρεμ υπάρχουν δέκα κανόνες. Εάν τους παραβείς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πεθάνεις. Εάν δεν τους παραβείς, θα πεθάνεις στα σίγουρα. Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του Μπίλι Μουρ, ο οποίος κλείστηκε σε μία από τις σκληρότερες φυλακές που υπάρχουν, γνωστή και ως «Χίλτον του Χανόι». Αρνούμενος να πεθάνει εκεί, ο Μπίλι γίνεται μαθητής στη θανάσιμη πολεμική τέχνη του Μουάι Τάι και στη συνέχεια ανακαλύπτει μια αδελφότητα που θα τον οδηγήσει σε ένα απίστευτο ταξίδι εξιλέωσης. 

Ο Γκριντς

(18:00)
Η ταινία «Ο Γκριντς» αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Ρομπέν των Δασών

(21:00)
Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έτζερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.

Αιγαίο SOS

(20:10)
Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.