Ραντεβου στη σκηνη του FLOCAFE Κομοτηνης για μοναδικες μουσικες βραδιες

Οι ζωντανές λαϊκές εμφανίσεις που αγαπήσαμε επιστρέφουν κάθε Πέμπτη και Σάββατο και υπόσχονται εγγυημένη διασκέδαση

Φέρνοντας κοντά στο κοινό της Κομοτηνής δύο αγαπημένα μουσικά σχήματα το FLOCAFE υπόσχεται αξέχαστες νύχτες διασκέδασης συντροφιά με λαϊκές πενιές, αλλά και κομμάτια του έντεχνου και ελαφρολαϊκού ρεπερτορίου. Ο επιχειρηματίας, κ. Κώστας Σίμος ξέρει πώς να κάνει τον κόσμο να περνά καλά και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στη βραδινή ζωή της πόλης μας.
 
Η σκηνή του Σαββάτου μετά τις 10 το βράδυ υπόσχεται να σας απογειώσει με ένα κεφάτο πρόγραμμα με την «εκρηκτική» Φωτεινή Σοφοκλέους στο τραγούδι και τον δεξιοτέχνη Εμμανουήλ Καμαμπέλη σε φωνή και κιθάρα που θα σας κρατήσουν συντροφιά ως το πρωί.
 

Όσο για εσάς που θέλετε να απολαύσετε γνήσια λαϊκή μουσική σε πιο χαλαρό κλίμα η Ματίνα Καίσα στη φωνή, συντροφιά με τον τραγουδιστή Δημήτρη Τσουρνακάκη, τον πολύπειρο Δημήτρη Μορφόπουλο στο μπουζούκι, τον Σάββα Γεωργιάδη στα πλήκτρα και τον Κώστα Τσακλίδη να δίνει το δικό του στίγμα με τα ντράμς σας περιμένουν κάθε Πέμπτη βράδυ στις 8.
 
Το live πρόγραμμα του FLOCAFE θα είναι μαζί σας και τις γιορτινές μέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων 24/12 και ανήμερα στις 25/12. Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε την κρατήσή σας στο 25310-20420 και το FLOCAFE θα σας ανταμείψει με δύο ξεχωριστά liveμε πολύ ποτό και ενδιαφέρουσες προτάσεις από συνοδευτικά πιάτα.
 

Άλλωστε το κατάστημα εδώ και χρόνια προσφέρει all day επιλογές, από το τοστ και το καφεδάκι σας το πρωί μέχρι το κρασί σας το βράδυ πάντα με έμφαση στην καλή ποιότητα, τις ασυναγώνιστες τιμές και την φιλική εξυπηρέτηση. 

Εκπλήξεις για όλη την οικογένεια καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου 

Επιδιώκοντας να αποτελέσει έναν ζεστό χώρο που θα φιλοξενήσει τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές σας καθόλη την διάρκεια του χρόνου το FLOCAFE παρέχει εντελώς δωρεάν παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους. Πλέον μπορείτε να ξεκουράζεστε ανέμελοι χωρίς το άγχος επίβλεψης του παιδιού σας, αφού κάθε Παρασκευή η ξυλοπόδαρος Φίφη αναλαμβάνει την απασχόλησή τους με έξυπνα παιχνίδια αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.