Μαθητες της Ροδοπης ενημερωθηκαν για τη σωστη χρηση των φαρμακων

Απαρατήρητα

Σε μία χρήσιμη πρωτοβουλία προέβη ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης, με τον πρόεδρο, κ. Αλέξανδρο Τσαπέκο και τον φαρμακοποιό, κ. Νετζάτ Χουσεΐν να επισκέπτονται εχθές την ορεινή Οργάνη Ροδόπης προκειμένου να ενημερώσουν 60 μαθητές Γυμνασίου για την ορθή χρήση των φαρμάκων.
 
Με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος ευελπιστεί να καλύψει τυχόν κενά που υπάρχουν στο εκπαιδευτικό σύστημα, παρέχοντας την κατάλληλη πληροφόρηση γύρω από ζητήματα που αφορούν την αλόγιστη κατανάλωση αντιβιοτικών, την αναγκαιότητα των εμβολιασμών, την ανακύκλωση των φαρμάκων, τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχει η υγεία από τη χρήση των αναβολικών, των ναρκωτικών και από την αγορά φαρμάκων από το διαδίκτυο, καθώς και τη διαδικασία της ανακύκλωσης φαρμάκων.
 
Δείχνοντας εξωστρέφεια και παραμένοντας σε ανοικτό διάλογο με τους απλούς πολίτες οι επαγγελματίες υγείας είναι σε θέση να παρεμβαίνουν ουσιαστικά στην καθημερινότητα του κόσμου. Άλλωστε ένα χάπι ή το οποιοδήποτε φάρμακο είναι σε θέση να μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα μόνο εάν το χρησιμοποιήσουμε με τον τρόπο που πρέπει. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.