Φοιτητες του Τμηματος Οικονομικων ΔΠΘ αποδειχθηκαν «δυνατοι παικτες» στο παιχνιδι της επιχειρηματικοτητας

5 πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες από την Κομοτηνή βραβεύθηκαν από τον καθηγητή, Περικλή Γκόγκα και τους συνεργάτες του

Πέντε από τις επιχειρηματικές ιδέες που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Επιχειρηματικότητα Ι βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στις 19 Δεκεμβρίου.
 
Ο καθηγητής, κ. Περικλής Γκόγκας σε συνεργασία με τους υποψηφίους διδάκτορες, κ.κ. Μανώλη Σοφιανό, Άκη Αθανασίου και Δημήτρη Καραγκιόζη επέλεξαν αυτές που ξεχώρισαν βασιζόμενοι στη δημιουργικότητα και τη αποτελεσματικότητά τους, αλλά και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που πραγματοποίησαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.
 

Ακολούθησε ένα ενδιαφέρον μάθημα στο πλαίσιο του marketing and promotion κατά την διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκαν παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και προς αποφυγή μέσα από διαφημιστικά σποτ μεγάλων εταιρειών και η εκδήλωση «έκλεισε» με τους φοιτητές να εκφράζουν απορίες και παρατηρήσεις προς τον διδάσκοντα.
 

Το βραβείο του καλύτερου poster δόθηκε στους Δημήτριο Σιολόγκα, Αικατερίνη Ζανίδου, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, Σταυρούλα Αμαξοπούλου, Σοφία Παγωνίδου, Στυλιανό Γκιουζέλη και Στέργιο Καραγκούλα για το επιχειρηματικό σχέδιο Tupperwalk, ενώ στον κομμάτι του διαφημιστικού σποτ διακρίθηκε η εφαρμογή Weekly Events που δημιούργησαν οι Ντενίσα Τζελίλαι, Άννα Λαζαρίδου, Δήμητρα Σελενίου, Σάββας Παρασκευόπουλος, Αθανάσιος Πάττας, Ανδρέας Σταμπούλης.
 

Θερμά συγχαρητήρια και τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους Νικόλαο Κότλιτσα, Πλάτωνα Μποζινά, Αναστασία Μαλουσίδου, Αλέξανδρο Παρχαρίδη, Ανδρέα Μούρζα, Ιωάννη Πασιατά για το καινοτόμο σχέδιο με τίτλο “Freasier” και στους Γεωργία Καραγεωργίου, Δημήτριο Μπουλαμάκη, Δήμητρα Κατσάνη, ΜάϊαΣουκασιάν, Ιωάννη Παπαδόπουλο για την εφαρμογή “Middleman!”.
 

Όσο για το βραβείο δημιουργικού διαφημιστικού σποτ, επιλέχθηκε η έξυπνη ιδέα “Vit Vit” από τους Δημήτρη Παβέλη, Γιώργο Παπαθανασίου, Θανάση Σταμκόπουλο, Χαρά Σταμπούλη, Γιώργο Γρίβα, Βασίλη Τζουανόπουλο και Θανάση Χριστάκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.