Το πνευμα των Χριστουγεννων ηρθε στην αγορα της Κομοτηνης

Οι καλύτερες προτάσεις για δώρα που εντυπωσιάζουν από τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, το Βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο, το Bon Bon Presents και Καλλυντικά Ζήσης

Η πόλη έχει μπει για τα καλά σε γιορτινό κλίμα και η ημέρα των Χριστουγέννων πλησιάζει από στιγμή σε στιγμή. Ορισμένοι από εμάς έχουμε ήδη αποφασίσει τι θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπακαι φυσικά πέραν από την οικογένεια και τους συγγενείς, η λίστα των δώρων περιλαμβάνει φίλους και γνωστούς, δηλαδή όλους εκείνους με τους οποίους έχουμε περάσει όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.
 
Ωστόσο οι γρήγοροι ρυθμοί της επαγγελματικής ζωής μας και οι προετοιμασίες του σπιτιού συχνά δεν μας αφήνουν ελεύθερο χρόνο, με αποτέλεσμα οι αγοραστικές υποχρεώσεις κάποιων από εμάς να έχουν μείνει πίσω. Αν, λοιπόν, θέλετε να βρείτε το ιδανικό δώρο για εκείνους που αγαπάτε, αλλά όλοι είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, δεν έχετε παρά να κάνετε μία σύντομη βόλτα σε επιλεγμένα καταστήματα της Κομοτηνής που είναι σε θέση να σας προτείνουν ξεχωριστές προτάσεις για κάθε ηλικία, φύλο και budget. 

Αναγνωστικές εμπειρίες και τίτλοι από συγγραφείς που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν 

Κάθε εποχή του χρόνου είναι εποχή για ένα καλό βιβλίο και αφήνει πίσω τις όμορφες αναγνωστικές εμπειρίες και τίτλους που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν. Αν μη τι άλλο αποτελεί το πιο κατάλληλο και πιο πολύτιμο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε, είτε στον εαυτό σας είτε σε κάποιο δικό σας πρόσωπο.
 
Αν είστε, λοιπόν, φανατικοί λάτρεις των βιβλίων η απαραίτητη στάση είναι τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης που διαθέτοντας δύο φυσικά καταστήματα, αλλά και ένα πλήρως ενημερωμένο e-shop προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για μικρά και μεγάλα παιδιά.«Η ιδανικότερη λύση για μικρούς βιβλιοφάγους είναι να συνδυάσουμε ένα βιβλίο με κάποιο εκπαιδευτικό παιχνίδι ή ένα βιβλιοπαιχνίδι» εξήγησε η κ. Δέσποινα Βαφειάδη που υπογράμμισε πως πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας την ηλικία και τα προσωπικά ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού.
 
Όσο για τους ενήλικες, αν και υπάρχει μία τεράστια γκάμα, η ίδια πρότεινε κυρίως αστυνομική λογοτεχνία και ιστορικό μυθιστόρημα, όπως: 

  • «Το δέμα» του Fitzek Sebastian
  • «Φοβού τους Δαναούς», το τελευταίο βιβλίο του Philip Kerr
  • «Η Μπριτ-Μαρί» ήταν εδώ, του Φρέντρικ Μπάκμα
  • «Λιανιοκέρια της Μικρής Πατρίδας», του Θοδωρή Παπαθεοδώρου
  • «Οι κόρες της Ελλάδας» της Φιλομήλας Λαπατά 

Τα βιβλία είναι δώρα που ανοίγουμε ξανά και ξανά 

Ένα ποιοτικό βιβλίο αποτελεί διαχρονικό και οικονομικό δώρο που διευρύνει τους ορίζοντές μας και αποτελεί εφαλτήριο για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, καλή συντροφιά και έναυσμα να βιώσουμε έντονα συναισθήματα. Άλλωστε, τώρα που τα Χριστούγεννα κατέφθασαν ο μουντός καιρός σε συνδυασμό με το κρύο επιβάλλει «ζεστές» στιγμές στο σπίτι συντροφιά με μία όμορφη γιορτινή ιστορία και όλη την οικογένεια μαζί.
 
Για αυτό ο κ. Χάρης Οταμπάσης από το Δημοκρίτειο βιβλιοχαρτοπωλείο πρότεινε να προτιμήσουμε παιδικά βιβλία,γεμάτα χιούμορ αλλά και βαθύτερα νοήματα, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε με τους μικρούς μας φίλους, όπως το «Χρονολόγιο» των εκδόσεων Πατάκη, και τα βιβλία «Οδύσσεια» και «Θεοί του Ολύμπου» των εκδόσεων Ψυχογιός. «Το βιβλίο μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό και όμορφο δώρο, αρκεί να περιέχει μία πρωτότυπη ιστορία που ανοίγει καινούργιους ορίζοντες και απελευθερώνει την φαντασία», συμπλήρωσε, χωρίς να ξεχάσει φυσικά και τα μεγαλύτερα παιδιά. «Βλέπουμε να υπάρχει αυξημένη κίνηση και στο παιδικό τμήμα και στο τμήμα ενηλίκων», σημείωσε για να πληροφορήσει πως στα ράφια του Δημοκριτείου μπορείτε να βρείτε όμορφες προτάσεις και λύσεις για κάθε γούστο και budget.
 
To«Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο» είναι στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε, ωστόσο πέντε από τους πιο αγαπημένους φετινούς τίτλους είναι: 

  • «Το Χαμόγελο του Δράκου», της Αλκυόνης Παπαδάκη
  • «Σκυλίσια Ψυχή», του Αύγουστου Κορτώ
  • Ποιητικές συλλογές (Καβάφης, Χριστιανόπουλος, Αγγελάκης, Ρουκ, Κατερίνα Γώγου)
  • «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις εκδόσεις Εστία
  • Η σειρά των μυθιστορημάτων φαντασίας «Χάρι Πότερ» 

Για χριστουγεννιάτικα είδη το Bon Bon Presents είναι μονόδρομος 

Μεγάλη ποικιλία με μοναδικές προτάσεις γιορτινού στολισμού για κάθε γούστο και ιδιαίτερη έμφαση στις οικονομικές τιμές. Διαπιστώνοντας τα παραπάνω, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το Bon Bon Presents μπορεί να κερδίσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
Οι ιδιοκτήτες, κ.κ. Ειρήνη Ρεφειάδου και Παναγιώτης Αγγελίδης με χαμόγελο και φιλική διάθεση σας καλούν να φωτίσετε το σπίτι σας, αλλά και τις καρδιές των αγαπημένων σας επιλέγοντας ανάμεσα σε στολίδια, μπάλες, πυροτεχνήματα, διακοσμητικά και άλλα πολλά αυτό που σας ταιριάζει.
 
«Προϊόντα τεχνολογίας για νέους και εφήβους, κομψά και ταυτόχρονα οικονομικά κοσμήματα για μεγαλύτερες ηλικίες είναι μόνο ορισμένα από τα είδη που θα βρείτε στο Bon Bon Presents. Ευελπιστούμε να αποτελέσουμε προορισμό για όλα τα μέλη της οικογένειας και όλα τα … πορτοφόλια», εξήγησαν υπενθυμίζοντάς μας πως πλέον το κατάστημα έχει ανοίξει τις πόρτες τους σε έναν καινούργιο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο. 

Μία νέα συλλογή κοσμημάτων μας βάζει ιδέες για τα δώρα των Χριστουγέννων 

Εδώ και 57 χρόνια το κατάστημα «Καλλυντικά Ζήσης» συνεχίζει να προσφέρει στην Κομοτηνή αμέτρητες επιλογές επώνυμων καλλυντικών, αγαπημένων αρωμάτων, ειδών κομμωτηρίου, καπνικών και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες μέσα από μία ευρεία γκάμα τιμών.
 
Μάλιστα, η μαγική ομορφιά και μαγεία των Χριστουγέννων ενέπνευσαν την ιδιοκτήτρια, κ. Μαργαρίτα Ζήση να «συστήσει» μία νέα συλλογή κοσμημάτων που θα σας τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνισή σας.
 
Κομψά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και νέες αφίξεις από κολιέ με την «υπογραφή» της Oliver Weber σε συνεργασία με την Swarovski, αιχμαλωτίζουν τη χαρά της γιορτινής σεζόν και ολοκληρώνουν με μοναδικό τρόπο το προσωπικό σας στυλ.
 
Συναρπαστικά δώρα πέρα από τα συνηθισμένα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος, αλλά και να περάσετε το … μήνυμά σας σε αυτούς που αγαπάτε σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.