Στην αγορα της Κομοτηνης για ευχες ο προεδρος του ΕΒΕΡ Αντωνης Γραβανης

Συνοδευόμενος από τους Ανέστη Βαφειάδη, Κική Κωνσταντινίδου και Νίκο Ευκαρπίδη

Δίπλα στους ανθρώπους της αγοράς βρέθηκαν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης κ. Βαφειάδης Ανέστης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου και ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΡ κ. Ευκαρπίδης Νικός για να ευχηθούν για το νέο έτος.

«Βρεθήκαμε δίπλα στους ανθρώπους της αγοράς, τους εμπόρους και επαγγελματίες. Στους ήρωες της καθημερινότητας, που δεν συμβιβάζονται με την στασιμότητα και την εγκατάλειψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο  πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Αντώνης Γραβάνης, υπογραμμίζοντας πως «στην αγορά χτυπάει η καρδιά της γιορτινής Κομοτηνής».

Ο ίδιος επισημαίνοντας πως αυτή μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς και εφαλτήριο της τοπικής ανάπτυξης, ευχήθηκε το 2019 να αποτελέσει μία χρονιά κατά την οποία «θα γυρίσουμε σελίδα, καθώς αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα. Καλή χρονιά με υγεία και προσωπική ευτυχία για όλους».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.