Ο 32χρονος Ερντεμ Χουσειν υποψηφιος δημαρχος Αρριανων με την υποστηριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

O 32χρονος Ερντέν Χουσείν αναμένεται να είναι ο υποψήφιος που θα διεκδικήσει τον Δήμο Αρριανών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το όνομα του 32χρονου φαρμακοποιού, μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και Γενικός Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αρριανών το 2016, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους 99 υποψηφίους δημάρχους που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αυγή».

Και ενώ για τους υπόλοιπους δήμους της Ροδόπης, και δη τον Δήμο Κομοτηνής, νεότερα δεν υπάρχουν, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως κεντρική απόφαση του κόμματος είναι η εκ νέου στήριξη των δημάρχων που το 2014 αναδείχθηκαν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ή η υποστήριξη επικεφαλής παρατάξεων το 2014 που έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, αλλά και η υποστήριξη νέων επικεφαλής.
 
Υ.Γ.: Στη φωτογραφία, ο Ερντέμ Χουσεΐν με την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά πρόσφατη επίσκεψη της τελευταίας στα Αρριανά

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.