Η «Ομαδα Ενασχολησης με την Πολιτικη Επιστημη» διοργανωνει συζητηση με δυο π. βουλευτες Ροδοπης

Τίτλος της «Η ζωή με…(-τα;) την πολιτική»

Το Σωματείο « Ομάδα Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη» διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο: «Η ζωή με…(-τα;) την πολιτική». Στην εκδήλωση θα τεθούν προβληματισμοί και θα δοθούν απαντήσεις πάνω σε ερωτήματα που ίσως όλοι έχουμε, όπως:
• Η πολιτική ως επάγγελμα: Ζεις για την πολιτική ή ζεις από την πολιτική;
• Πολιτική-Πολιτικοί και η διάθεση προσφοράς στο κοινό , στη χώρα, στους πολίτες-συμπολίτες.
• Υπάρχει εναλλαγή προσώπων στην πολιτική σκηνή; 
• Τι κάνει ο πολιτικός όταν δεν εκλεγεί; Πως προσπορίζεται τα προς το ζην ; 
• Πως προσπαθεί να επανεκλεγεί; (μέθοδοι-τακτικές)
 
Τα παραπάνω αποτελούν ερωτήματα και θέματα προς συζήτηση. Στην συζήτηση θα συμμετέχουν ως κεντρικοί ομιλητές οι κ.κ. Γιώργος Πεταλωτής (δικηγόρος, πρώην υπουργός και τέως βουλευτής νομού Ροδόπης) και Ευριπίδης Στυλιανίδης (επίκουρος καθηγητής στο Ευρωπαικό Παν/μιο Κύπρου, πρώην υπουργός και τέως βουλευτής νομού Ροδόπης). Οι δύο πρώην εκπρόσωποι του Νομού Ροδόπης στην κεντρική πολιτική σκηνή με την εμπειρία τους θα βρίσκονται εκεί για να κάνουν τις ανάλογες τοποθετήσεις , να απαντήσουν σε ερωτήσεις και στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα αναπτυχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκομένους. Την συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Κώστας Δικαίος ( Επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης) και η κ. Ηράκλεια Γκατζίνη (Πρόεδρος του σωματείου “Ομάδα Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη” / “Politics Society Κομοτηνής”).
 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρα 19.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.