Το Πανεπιστημιο Νεαπολις Παφου στην Κομοτηνη

Εκδήλωση Παρουσίασης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Ημέρα γνωριμίας διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Κομοτηνή, για να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Αγχιάλου 53). Οι πτυχιούχοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό, αλλά και οι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείου με τους γονείς τους που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές σπουδές, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
 
Στην Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, οι εκπρόσωποι του Γραφείου Βόρειας Ελλάδας μαζί με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα Προπτυχιακά (Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Πολ. Μηχανικός, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Πληροφορική, Real Estate) και Μεταπτυχιακά προγράμματα (MBA, Τραπεζικά & Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Ψυχολογία,  Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διεθνές Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Θεολογία, Ιστορία, Διαχείριση Κατασκευών, Real Estate, Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και Διοίκηση Αειφορίας, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή κ.α.).
 
Όσοι παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις θα ενημερωθούν επίσης για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες Αίτησης Εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.
 
Η ενημέρωση απευθύνεται σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές και πτυχιούχους, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού, πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Info
Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην ενημερωτική συνάντηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Κομοτηνή, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310931673 ή στο e-mail [email protected].

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.