Αφησαν στην ακρη τα βιβλια για να κοψουν την πιτα τους

Ευχές για πλούσια αναγνωστικά ταξίδια και τη νέα χρονιά από την Λέσχη Φιλαναγνωσίας Κομοτηνής

Μπορεί η ανάγνωση να είναι μια υπόθεση μοναχική και ζήτημα γούστου, ωστόσο η αγάπη τους για τα καλά αναγνώσματα τους ένωσε σε μια ομάδα με σκοπό να μοιραστούν μεταξύ τους την εμπειρία της ανάγνωσης. Ο λόγος για τη Λέσχη Φιλαναγνωσίας Κομοτηνής, τα μέλη της οποίας για μια βραδιά άφησαν κατά μέρους τα βιβλία προκειμένου να κόψουν τη βασιλόπιτά τους και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.
 

Για τρίτη χρονιά παλιά και νέα μέλη συναντήθηκαν στον φιλόξενο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων το απογευματάκι της Δευτέρας. Τη συζήτηση βέβαια δεν «μονοπώλησαν» μόνο τα βιβλία αλλά και σκέψεις για τη νέα χρονιά. Η Λέσχη Φιλαναγνωσίας άλλωστε μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά λογοτέχνες και τα έργα τους με τις προσκλήσεις που απευθύνει από καιρού εις καιρόν. Προσκλήσεις που θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά.
 
Η συντονίστρια της Λέσχης κ. Ρένα Σαμαρά-Μάινα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και φυσικά «πλούσια αναγνωστικά ταξίδια» για να κόψει στη συνέχεια τη βασιλόπιτα.
 

Τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η κ. Έφη Τουμπαλίδου στην οποία δόθηκε συμβολικά ένα γούρι για τη νέα χρονιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.