Διαγωνισμος για την σιτιση στην λεσχη της Πανεπιστημιουπολης

Αφορά τη σίτιση των φοιτητών που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες για ένα χρόνο

Τη σύμβαση για παροχή γευμάτων για την προετοιμασία – παρασκευή και παροχή γευμάτων για τη σίτιση δικαιούχωνστη Φοιτητική Εστία Κομοτηνής στην Πανεπιστημιούπολη προκήρυξε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, για την κάλυψη των υπηρεσιών προς τους φοιτητές για ένα χρόνο.
 
Να σημειωθεί πως ήδη έχει ξεκινήσει η λειτουργία της Λέσχης από ιδιώτη, όμως επειδή λόγω μεγάλου αριθμού των εστιών το ΙΝΕΔΙΒΙΜ καθυστέρησε να προκηρύξει τη σίτιση στην Κομοτηνή, αλλά και σε άλλες περιοχές, η σίτιση γίνεται με βραχυχρόνιες απευθείας αναθέσεις.
 
Η σύμβαση που προκηρύχθηκε θα έχει διάρκεια ένα χρόνο και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου του 2019, παρόλο που δεν θα παρασκευάζονται γεύματα στις διακοπές Πάσχα, Χριστουγέννων και Καλοκαιριού.
 
Ο χώρος παροχής είναι οι κτιριακές εγκαταστάσεις του μαγειρείου –εστιατορίου της Φοιτητικής Εστίας Κομοτηνής που εδρεύει στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, ενώ ο αριθμός των δικαιούχων δωρεάν σίτισης είναι 700.
 
Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 428.097,60 ευρώ.
 
Η παραχώρηση της χρήσης των άνω χώρων (κουζίνες – εστιατόρια) καθώς και του υπάρχοντος εξοπλισμού, θα γίνει χωρίς αντάλλαγμα για την εκμετάλλευσή του από τον ανάδοχο και θα έχει αποκλειστικό σκοπό την πλήρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των δικαιούχων με την εξασφάλιση της σίτισης, μέσα σε περιβάλλον υγιεινό, καθαρό και ευπρεπές.
 
Σύμφωνα με την προκήρυξη η σίτιση των δικαιούμενων δωρεάν σίτισης θα γίνεται με την επίδειξη της ειδικής ταυτότητας και αφού ελέγχονται θα καταχωρούνται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο υποχρεούται να διαθέτει ο ανάδοχος και οι σχετικές εγγραφές θα παραδίδονται καθημερινώς στη Γραμματεία της Εστίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.