Στους εκλογικους καταλογους ολοι οι γεννηθεντες του 2002

Κάλεσμα του Δήμου Κομοτηνής για επικαιροποίηση των στοιχείων διεύθυνσης κατοικίας

Όλοι οι γεννηθέντες του έτους 2002 ανεξάρτητα από την ημερομηνία γεννήσεως τους θα ενταχθούν στους εκλογικούς καταλόγους έτους 2019. Για αυτό τον λόγο ο Δήμος Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους γονείς των δημοτών  που γεννήθηκαν κατά το παραπάνω έτος να προσέλθουν  στο Τμήμα Δημοτολογίου, Ληξιαρχείου, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Δήμου, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας τους το αργότερο μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019, ώστε να ενταχθούν στο ανάλογο εκλογικό διαμέρισμα που υπάγεται η κατοικία τους.
 
Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, σε περίπτωση που η δηλούμενη κατοικία διαφέρει από την ήδη καταχωρημένη στο δημοτολόγιο θα πρέπει να προσκομίζεται πρόσφατη βεβαίωση κατοικίας (τελευταίου εξαμήνου) ή εκκαθαριστικό εφορίας 2018 από τα οποία να προκύπτει η νέα διεύθυνση.
 
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που δεν γίνει η ανωτέρω επικαιροποίηση της διεύθυνσης κατοικίας τους, θα ενταχθούν  σε εκλογικό διαμέρισμα σύμφωνα με την ήδη διαθέσιμη διεύθυνση στην υπηρεσία.
 
Info
Πληροφορίες και υποβολή στοιχείων:
1. Ελένη Καλίτση,  τηλ. 2531352463
2. Σοφία Τοπαλίδου, τηλ. 253135246

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.