Συνεχιζει την προωθηση των προιοντων της ΑΜΘ η Περιφερεια και το 2019

Συνάντηση με τον πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη για τη συνεργασία σε θέματα γαστρονομίας θα έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κ. Αντωνιάδης

Συνεχίζονται και το 2019 οι προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα της Περιφέρειας ΑΜΘ, αναδεικνύοντας τα τόσο εντός της Περιφέρειά μας όσο και γενικότερα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
Μάλιστα σήμερα Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης θα έχει συνάντηση με τον Γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συζητήσουν τη συνεργασία με τη Γερμανία σε θέματα γαστρονομίας.
 
Άλλωστε ο Τουρισμός, όπως σημειώνει ο κ. Αντωνιάδης, είναι άμεσα συνδεδεμένος με την γαστρονομία, για αυτό και συμμετέχουν σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών, σε συνεργασία με τους παραγωγούς της περιοχής, προκειμένου να προβάλλουν και να προωθήσουν τον πλούτο που παράγει η περιοχή και τα εξαιρετικά της προϊόντα.
 
Έτσι η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στην Έκθεση DETROP _ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ που θα πραγματοποιηθεί από τις 02-04 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στην έκθεση PROWEIN 2019 για το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά στις 17 με 19 Μαρτίου 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
 
Και αυτό γιατί πιστεύουν πως όλα τα προϊόντα της ΑΜΘ, όπως το κρασί, το κρέας, αλλά και τα γλυκά, τα ψάρια και γενικότερα η γαστρονομική κουζίνα της περιφέρειας έχει υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, για αυτό και γίνονται αυτές οι προωθητικές ενέργειες.
 
Στο κρασί συγκεκριμένα ήδη υπάρχει μια εξάπλωση της φήμης του κρασιού της Δράμας και της Καβάλας, αλλά ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού τόνισε πως δεν θα πρέπει να μένουμε στα στενά πλαίσια των ενοτήτων και αν γίνονται προσπάθειες προώθησης των προϊόντων που παράγουν οι διάφορες περιοχές της ΑΜΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.