Oι Θεομπαιχτες!!!

Της έκδοσης

Το περάσαμε οι μεγαλύτεροι το διήμερό μας με ελληνικό κοινοβούλιο, θέλοντας και μη, όσοι τουλάχιστον επιθυμούμε να εισπράττουμε την πολιτική από πρώτο χέρι.
 
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο που μας γνωρίζει πολλές καινούριες πραγματικότητες, τις οποίες καλούμεθα να επεξεργαστούμε, όπως το πέρασμα των βουλευτών  από τον έναν κομματικό χώρο στον άλλο, γεγονός που σε περιορισμένη έκταση γινόταν και παλιά αλλά αυτά τα τριάμισι σχεδόν χρόνια γνώρισε τις δόξες του.
 
Και όχι μόνον, αφού εκείνο που εξουθενώνει κυρίως τον πολίτη είναι πρώτον η σκηνοθετημένη πολιτική πράξη με αρχιμάστορα του είδους τον Πάνο Καμμένο και επάξιο συναγωνιστή του στην πρώτη θέση τον «ωραίο(!!!)» κ. Άδωνη και ομού τον μπρουτάλ κρητικό κ. Πολάκη!!!
 
Σκηνοθετημένη πολιτική πράξη με πρόβες ακόμη και για τη συγκίνηση κατά την παράδοση-παραλαβή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον πρώτο, την τρεμάμενη φωνή και τον υγρό οφθαλμό, και πολλούς άσσους ακόμη στο μανίκι όπως η εικόνα του Ταξιάρχη, η χρησιμοποίηση της οποίας ενόχλησε πολύ περισσότερο, αφού πάραυτα μας ανάγκασε να θυμηθούμε την έξοχη, περιγραφική του φαινομένου, ελληνική λέξη: ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ!!!
 
Το ίδιο όμως εξουθενώνει τον πολίτη και η αίσθηση ότι σύνολο σχεδόν το πολιτικό σύστημα τον εμπαίζει και ότι όποια απόφαση παίρνει την παίρνει ακόμη και σε μείζονα εθνικά θέματα με βάση το κομματικό συμφέρον.
 
Τελικά πόσο ακόμη πρέπει να χρεοκοπήσουμε για να μάθουν οι πατέρες και οι μητέρες του Εθνους ότι απαιτούμε δουλειά και αξιοπρέπεια βάσει ενός ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ που θα λειτουργήσει ως πυξίδα-μπούσουλας ανάταξης της εθνικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.