Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Πιστό αντίγραφο» και «Τo νησί της αποπλάνησης» οι must seeταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για το θρίλερ «Τo νησί της αποπλάνησης» σε σκηνοθεσία Νιλ Μπέργκερ, την ταινία μυστηρίου με στοιχεία φαντασίας «Πιστό αντίγραφο» με τον Κιάνου Ριβς στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τέλος την κινηματογραφική αποτύπωση της συναυλίας των BTS στη Seoul.
 
Επίσης στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η κωμωδία ελληνικής παραγωγής «Περιμένοντας τη Νονά» σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα, η ταινία μυστηρίου «Glass»  με ένα καστ καταξιωμένων ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Τέλος το σαββατοκύριακο θα προβάλλονται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως η ταινία ο «Ασπροδόντης» και το animation «Asterix: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Τo νησί της αποπλάνησης
(20:00, 22:20, Σάββατο-Κυριακή και 17:40)

Ένας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του που έρχεται για να τον στοιχειώσει και να τον εγκλωβίσει σε μια νέα πραγματικότητα που δεν είναι αυτό που δείχνει.

Πιστό αντίγραφο
(19:50 και 22:10)

Ο νευροχειρούργος Γουίλιαμ Φόστερ βρίσκεται στα πρόθυρα της επιτυχής μεταμόσχευσης ανθρώπινης συνείδησης σε κομπιούτερ, όταν η οικογένεια του σκοτώνεται με τραγικό τρόπο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Απεγνωσμένος να τους αναστήσει, ο Γουίλιαμ ζητά τη βοήθεια του συναδέλφου του, Εντ Γουίτλ, ώστε να τον βοηθήσει να κλωνοποιήσει τα σώματα τους σε ρεπλίκες. Και τότε έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα, αφού αποδεικνύεται ότι μπορεί να φέρει στη «ζωή» μονάχα τους τρεις από τους τέσσερις χαμένους ανθρώπους του. 

Περιμένοντας τη Νονά
(20:20, 22:30, Κυριακή και 18:00)

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής… και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Glass
(19:20 και 22:00)
 
O M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί τους κανόνες των κόμιξ. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του. Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

Asterix: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού
(19:00, Σάββατο-Κυριακή και 17:30)

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.
 
Ο Ασπροδόντης
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 17:20)
 
Ο Ασπροδόντης είναι ένα λυκόσκυλο το οποίο για καλή του τύχη σώζεται από ένα ευγενικό ζευγάρι που του μαθαίνουν πώς να δαμάσει τα άγρια ένστικτά του και να γνωρίσει την πραγματική φιλία. 
 
BTS World Tour: Love yourself in Seoul
(Μόνο Σάββατο 18:00)

Στο Ολυμπιακό Στάδιο στη Σεούλ κατά τη διάρκεια του BTS WORLD TOUR 'LOVE YOURSELF', γυρίστηκε μια αποκλειστική “ταινία” της πιο περιζήτητης συναυλίας του 2018! Οι χιλιάδες fans του συγκροτήματος παρακολουθήσαν την περιοδεία του συγκροτήματος ανά τον κόσμο και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πρωτοφανές διεθνές φαινόμενο στις αίθουσες μας για μια μόνο μέρα στις 26 Ιανουαρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.