Το Εμπορικο Κεντρο Kosmopolis συνεδραμε στον εξοπλισμο του Κεντρου Δημιουργικης Απασχολησης του ΔΑΔΑΑ

Την στήριξη τοπικών πρωτοβουλιών κοινωνικού χαρακτήρα εφαρμόζει η εταιρεία “Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π”

Το Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis αποτελεί πλέον έναν  από τους μεγάλους χορηγούς που στήριξαν τη δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό & Asperger.

Η εταιρεία επενδύσεων ακινήτων Trastor A.E.Ε.ΑΠ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του συλλόγου για την αγορά του εξοπλισμού του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.


Οι συνεργάτες της εταιρείας, κ.  Νάσος Τουμπέλης Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis, και η κ. Φελίνα Καζάκου της “adStrategy”, Υπεύθυνη επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, επισκέφθηκαν τα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να παραδώσουν τον εξοπλισμό, ο οποίος περιελάμβανε όλα τα παιδικά έπιπλα.  

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση με τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου του συλλόγου σχετικά με το έργο του συλλόγου αλλά και τις επιπλέον ανάγκες του κέντρου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία “Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π” θέτει ως προτεραιότητα την συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της  τοπικής κοινωνίας, για το λόγο αυτό προχώρησε στη διαμόρφωση ενός ετήσιου σχεδίου Διαχείρισης και Εφαρμογής της Εταιρικής Κοινωνικής της Συνεισφοράς για το έτος 2019, στο πλαίσιο του οποίου σχεδιάζει την στήριξη τοπικών πρωτοβουλιών δράσης κοινωνικού χαρακτήρα.  Στόχος να συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.