Σε οικογενειακο κλιμα η κοπη Βασιλοπιτας του Planet Gym

Ευχές για πολλές επιτυχίες και νίκες δέχθηκε ο ιδιοκτήτης του κ. Γκαράνης

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας του γυμναστηρίου Planet Gym, ιδιοκτησίας του επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» και υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Κομοτηνής  κ. Γιάννη Γκαράνη, το βράδυ της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου στο Scenario Wine Espresso Culture.
 
Ο κ. Γκαράνης είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από το βεβαρημένο φόρτο εργασίας και τις προεκλογικές του δράσεις, απολαμβάνοντας ώρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας μαζί με συνεργάτες του γυμναστηρίου, μέλη αλλά και φίλους του γυμναστηρίου και του ίδιου προσωπικά.

Το γυμναστήριο Planet Gym, το οποίο μετρά περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας, έχει πρωταρχικό στόχο να βοηθά τους ασκούμενους στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου.
 
Ο κ. Γκαράνης αφού έκοψε την Βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και άθληση ενώ ευχαρίστησε το κόσμο για την εμπιστοσύνη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια τόσο στον ίδιο όσο και στο γυμναστήριο. Επιπλέον ευχαρίστησε και στην αναμνηστική φωτογραφία τις γυμνάστριες και τους γυμναστές για τη συνέπεια που δείχνουν στο έργο τους και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα μέλη του γυμναστηρίου!

Η ατάκα που έκλεψε την «παράσταση» ακούστηκε κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας, όταν και ευχήθηκαν στον κ. Γκαράνη να κόψει την επόμενη χρονιά πολλές πίτες, έχοντας δηλαδή κερδίσει την μάχη των εκλογών και έχοντας τεθεί στο «τιμόνι» του Δήμου Κομοτηνής.
 
Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, καθώς πλέον έχει εξελιχθεί σε παράδοση για το γυμναστήριο η κοπή Βασιλόπιτας στις αρχές κάθε χρόνου παρουσία του επιτελείου και των μελών του!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.